“Președintele” american, Joe Biden îl acuză pe Putin exact de ceea ce a făcut el Europei și anume: distrugerea stabilității și integrității regionale și mai ales profită de haosul creat pe batranul continent, la toate nivelurile, cu ajutorul cozilor de topor de la Bruxelles.

Presă mainstream ne informează că acest senil care își pierde echilibrul pe scări și are momente de demență a semnat un articol de “opinie” (adica nu l-a scris el, la doar semnat) în The Washington Post, în care tocmai el face apel, printre altele, la continuarea ajutorului acordat Ucrainei, subliniind că aceasta ar fi o “investiție în propria noastră securitate” și ar “preveni un conflict mai larg mâine”. Adică după ce americanii ne-au supt de bani prin intermediul NATO, au împins Ucraina într-un război devastator și a distrus relația comercială dintre Europa si Rusia, acum vor alte “investiții” în armamentul lor. Dementul ar fi subliniat și că Statele Unite nu vor permite trupelor sale să participe la acest război, adică tot europenii sau mai bine zis, est-europeni să participe la război pe post de carne de tun. Ca delirul să fie complet senilul Biden a pus egal între Hamas și Putin. Președintele american a mai susținut că Hamas și Putin urmăresc același obiectiv:

“Putin și Hamas se luptă pentru a șterge democrația vecină de pe hartă. Putin și Hamas speră să distrugă stabilitatea și integrarea regională mai largă și să profite de haos. America nu poate și nu va permite ca acest lucru să se întâmple”.

O declarație de om tâmpit, marioneta a păpușarilor care în ultima sută de ani au condus “democrația” americană și au provocat mai toate războaiele, care au dus la destabilizarea și dezintegrarea multor regiuni acolo unde acestia au “exportat” democrația lor.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii