Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Polițiștii din Jibou au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 20 și 33 de ani, ambii din comuna Lozna, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cazul a fost descoperit în urma investigațiilor poliției, care au condus la reținerea suspecților în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Evenimentele au avut loc în noaptea de 12 spre 13 decembrie, în jurul orei 00.15, în localitatea Cliț. Cei doi bărbați sunt bănuiți că au bătut la ușa locuinței unui bărbat în vârstă de 64 de ani. După ce acesta a deschis ușa, agresorii au pătruns fără drept în locuință, agresând bărbatul și soția sa în vârstă de 62 de ani. Dintr-o geantă, aceștia ar fi sustras 110 lei, precum și un portmoneu ce conținea diverse documente și carduri bancare.

USR Salaj

Agresiunea a lăsat urme serioase, iar victimele au suferit leziuni ce necesită perioade semnificative de îngrijiri medicale. Bărbatul de 64 de ani are nevoie de aproximativ 6-7 zile pentru vindecare, în timp ce soția sa va necesita între 8 și 9 zile de îngrijiri medicale.

Echipa de polițiști de la Secția nr. 3 Poliție Rurală Jibou desfășoară cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru a aduna probe și documenta întreaga activitate infracțională a celor doi suspecți. Comunitatea a fost șocată de acest incident, iar poliția face tot posibilul pentru a aduce pe deplin la lumină circumstanțele și a asigura justiția în acest caz grav de tâlhărie calificată.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii