Avocata Elena Radu a scris o postare pe facebook în care se plânge că sunt propuse multe proiecte de lege care atacă drepturile cetățenilor,

Aceste legi includ Legea Securității Cibernetice, Legea ONG-urilor, Legea Digitalizării Avocaților și Legea de Aprobare a Ordinului de Urgență 12/2023 privind Cartea Electronică de Identitate, care afectează inclusiv sistemul electoral.

Potrivit dânsei, toate aceste legi sunt menite să ne reducă pârghiile legale de a acționa și să ne pună sub control. Elena Radu consideră că este timpul să acționăm și să nu mai rămânem în defensivă, chiar dacă blocăm un proiect de lege, vor mai fi și altele asemănătoare. Ea a scris că va face o listă cu cei care au semnat aceste proiecte de lege și va cere demisia lor din funcția de parlamentar sau guvernator. Avocata mai sustine  că alesul trebuie să-și dea demisia dacă face rău și că trebuie să ne putem vedea de viața noastră de zi cu zi, nu doar să stăm și să criticăm legile lor mizerabile. Ea încheiat spunând că nu i-am ales pe acești oameni ca să-si bata joc de noi și că nu îi plătim ca să ne faca viața un iad.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii