Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Liberalismul a fost batut practic in toata Europa mai putin in Romania, unde cetatenii inca nu inteleg jocurile coalitiei PSD-PNL.

În Europa, peisajul politic a suferit transformări semnificative, cu adevaratele partide de dreapta în creștere iar cele social-democrate sau liberale în declin. În Franța, partidul lui Emmanuel Macron a fost surclasat de Rassemblement National condus de Marine Le Pen, fapt care l-a determinat pe președintele francez să anunțe dizolvarea Parlamentului și organizarea unor noi alegeri la sfârșitul lunii.

USR Salaj

În Germania, SPD-ul lui Olaf Scholz a fost depășit de partidul populist de dreapta AfD, care a devenit a doua forță politică din țară, după CDU. În Belgia, guvernul și-a dat demisia, iar în Franța se pregătesc noi alegeri parlamentare, după cum am menționat anterior. Axa Paris-Berlin ceea care impingea pentru un razboi cu Rusia s-a prabusit.

In Italia RENEW-ul (lui Ciolos) sponsorizat cu bani de la Soros a fost practic pulverizat. Aceste schimbări arată clară dorinta de schimbare în Europa, unde electoratul solicită măsuri ferme împotriva imigrației necontrolate, politici care să garanteze securitatea și să favorizeze creșterea economică a continentului, evitând deciziile care ar putea afecta negativ industria auto și proprietățile imobiliare.

În acest context, liderii de dreapta au câștigat teren, reflectând nemulțumirile cetățenilor față de politicile actuale demente ale Bruxelles-ului.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii