Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

În contextul alegerilor europarlamentare recente, premierul ungar Viktor Orbán a transmis un mesaj clar și categoric referitor la rezultatele obținute și la implicațiile acestora pentru viitorul Ungariei și al Europei:

“Democrația Ungară este Puternică și Vibrantă
În cadrul alegerilor europene, Ungaria a înregistrat cea mai mare prezență la vot din istoria sa, cu un procent impresionant de 59,3%. Aceasta reflectă o democrație robustă și activă, unde cetățenii își exercită drepturile și responsabilitățile civice într-un mod semnificativ.

USR Salaj

Ungurii au venit în număr record la urne pentru a vota pentru pace, manifestând un sprijin fără precedent pentru partidul Fidesz în cadrul alegerilor europene. Această realizare poziționează Fidesz printre partidele cu cele mai bune rezultate la nivel european, subliniind încrederea și speranțele cetățenilor în direcția promovată de partid.

Rezultatele alegerilor au evidențiat o schimbare semnificativă în peisajul politic al Europei, deplasându-se spre dreapta și spre o politică orientată spre pace. Această tendință indică o realiniere a valorilor și priorităților în cadrul Uniunii Europene”.

Premierul Viktor Orbán a subliniat că, în lunile următoare, Ungaria va construi pe baza acestor rezultate pentru a-și atinge obiectivele naționale și europene. În contextul în care Ungaria preia președinția Uniunii Europene, aceste alegeri reprezintă un fundament solid pentru acțiunile și politicile viitoare.

Aceste declarații ale premierului Viktor Orbán vin într-un moment crucial pentru Europa, marcând nu doar un succes electoral, ci și o reafirmare a direcției politice pe care Ungaria intenționează să o urmeze sub conducerea sa.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii