Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Luni, 19 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie de 80 de ani, a dispărut de la domiciliu.
La fața locului polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 55 de ani, care a relatat faptul că în data de 18.04.2021, în jurul orei 1600, s-a deplasat la domiciliul femeii, ocazie cu care a constat faptul că aceasta nu se afla la locuinţă.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că femeia ar fi spus unei vecine că va pleca de acasă deoarece se simte singură.

Ieri, 20 aprilie, în urma activităților de căutare, femeia a fost identificată decedată într-o prăpastie, lângă albia râului Valea Rea, la o distanță de aproximativ 150 de metri de imobilul unde locuia.
Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că femeia de 80 de ani, a căzut pe un teren accidentat stâncos, având pereții verticali de 30 m înălțime, decesul putând surveni ca urmare a traumatismelor suferite prin cădere/rostogolire.

USR Salaj

Cadavrul a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării expertizei medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea din culpă.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii