Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului, au dezvaluit reporterii de la Recorder.ro.

Printre cei santajați, potrivit inregistrărilor, se regăsea si fostul director al Direcției Silvice Sălaj, Bogdan Pop. Conform înregistrărilor publicate de Recorder.ro , Gelu Puiu – secretar de stat în Ministerul Mediului din decembrie 2019, s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic printr-o unică metodă și anume amenințându-i cu controale care sigur ar fi descoperit o neregulă.

USR Salaj

“Sălajul eu știu că e gata” asa incepe inregistrarea in care secretarul de stat raporta Ministrului Costel Alexe eliberarea din functie a acestor sefii. Evident că aceste eliberari nu se făceau pentru a fi numiți oamenii cu pregătire in domeniu, ci pentru a face loc celor ce reprezentau “România normală” a lui Klaus Iohannis. Foștii directori erau santajați prin “varianta auditului”, iar dacă nu făceau “pasul lateral” erau amenințați cu Parchetul.

Momentan nu am reusit sa-l găsim pe fostul director al Direcției Silvice Sălaj, Bogdan Pop, să-l întrebăm cu ce-l avea la mână Puiu încât a trebuit să facă și el pasul lateral.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii