Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

foto sursa stirile.eu

Ministrul de Interne Lucian Bode s-a adus aseara in emisiunea lui Manastire de la B1 ca sa ameninte romanii intorsi in tara de sarbatori. Plin de el a transmis că “orice nerespectare a deciziei de carantinare înseamnă infracţiune şi dosar penal”, in conditiile in care are un deficit de personal la ministerul pe care-l ocupa temprorar.  De asemenea, a mai declarat că “nu înţelege de ce cetăţenii vin acasă fără să aibă un test PCR, în condiţiile în care pentru a reveni în ţările unde lucrează vor face un asemenea test”.

USR Salaj

Daca Bode e greu la cap si nu pricepe sau nu vrea sa pricepa, pana o sa-i explice judecatorii cum stau lucrurile si lui si la Arafat, o sa cautam noi sa-i explicam cate ceva. In primul rand in momentul de fata nu există niciun act normativ publicat în Monitorul Oficial prin care să se fi certificat pandemia de COVID-19, iar in lipsa în lipsa unei situații epidemiologice declarate ca atare printr-un act normativ (existent în ordinea juridică), nu se poate reține că declarația OMS ar produce efectele juridice necesare carantinării persoanelor. 

Inca niciun judecator nu i-a explicat lui Bode ca persoanele nu pot fi discriminate pe baza unui tratament sanitar si nici nu se poate impune impotriva vointei lor asa ceva inclusiv un test PCR, pentru ca altfel sa incalca legislatia europeana in materia drepturilor si libertatilor fundamentale. Chiar daca guvernul lui de lepre liberale au ajutat IPIPI-ul ca sa castige Ursula von der Lyen ( a se citi Liar/Mincinoasa) presedentia Comisei Europene, mai devreme sau mai tarziu si ea si toate slugile precum Bode vor da socoteala pentru cum au decurs lucrurile (declararea pandemiei, achizitiile de masti si izolete, achizitia vaccinurilor, etc, etc, cosi via).

Revenind de la Bruxelles pe meleagurile noastre, ii amintim lui Bode ca au fost situatii de carantinare pe baza de sms care au fost respinse in instanta, ca deja sunt situatii de oameni caratinati desi au fost vaccinati sau chiar au teste, asta pentru ca prin ordinele ilegale ale lui Arafat multi s-au trezit ca vin din “zona rosie” cand in zona de unde veneau nici vorba de asa ceva. Ce se petrece acum la vama este o bataie de joc, mai ales ca mukti au traversat frontiere unde nimeni nu le-a cerut nimic, doar in Romania un guvern (asemanat de Mircea Badea precum un “cur cu doua fese”) isi permite sa-si trateze in halul asta proprii cetateni. Bode care reprezinta “buca PNL” mai are si tupeul sa umble la sentimente si sa declare ca “sufleteşte îl înţelege pe orice român care vrea să fie de sărbători acasă”, doar ca sufletul sau nici macar de caine nu aduce.

Insa dincolo de sentimentele lui Bode nu putem sa nu ne intrebam in tara asta chiar nu este nici un judecator sa pun capat acestor abuzuri repetate, cu scusa pandemiei, asupra cetatenilor romanii?

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii