Vineri, 17 decembrie a.c., în jurul orei 03.50, o patrulă de poliție de la Secția nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, aflați în serviciul de patrulare pe D.N.19, între localitățile bihorene Biharia și Satu Nou, județul Bihor, au observat în trafic un autoturism care se deplasa cu luminile stinse, motiv pentru care au efectuat semnalul regulamentar de oprire a acestuia.

Conducătorul autoturismului a redus viteza, a oprit autoturismul, iar în momentul interceptării, a efectuat manevra de mers înapoi și a pornit pe D.N. 19, pe direcția Oradea – Satu Mare, nerespectând indicațiile polițiștilor. Cei doi polițiști bihoreni au procedat la urmărirea autoturimului. Pe parcursul urmăririi, au fost executate focuri de avertisment și înspre autoturism, cu armamentul din dotare, de către polițiștii implicați în urmărire, care a continuat și pe raza județului Satu Mare.

Autoturismul a fost imobilizat la intrarea în municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, unde a fost utilizat un autocamion pentru blocarea drumului, acțiune realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al jandarmilor din același județ. Conducătorul autoturismului a intrat în coliziune cu autocamionul folosit pentru blocarea drumului și cu un parapet.

Conducătorul autoturismul a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, din Italia. În urma testării sale cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale, fiindu-i, totodată, recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

*

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.