Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Cine s-ar fi gandit ca dupa caderea nazismului, cand unul cu mustatza facea experimente pe barbati, femei si copii impotriva vointei lor, o sa ajungem sa vedem guverne controlate de un grup de interese, sub denumirea inselatoare de “Organizatie Mondiala a Sanatatii”, ca imping populatiile catre un experiment de masa. Iata ca si pe meleagurile noastre, dupa anunturile presedintelui Frantei, Emmanuel Macron si a premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, cum ca vor face vaccinarea obligatorie, se gaseste cate unul sa ridice in slavi aceste metode, care erau specifice doar regimurilor totalitare.

Vicepremierul Dan Barna, de la partidul “barbatilor gravizi” USR-PLUS vrea si el masuri mult mai ferme pentru a incuraja vaccinarea fortata, fara sa tina cont( propabil din cauza incapcitatii care-l caracterizea) ca nici in Franta si nici in Germania parlamentele acestor tari inca nu s-au exprimat si deci anunturile celor doi sunt doar alte metode inselatoare, tipic regimurile totalitare, de a smulge acceptul “liber si informat” celor nevaccinati.

USR Salaj

“Nu exist – și eu spun din pacate – posibilitatea vaccinarii obligatorii, dar e o chestiune pe care o inteleg și o respect, dar masuri ferme prin care vaccinarea sa fie incurajata le susțin pentru ca e soluția prin care putem cu toții sa ne asiguram ca nu vom ajunge din nou in situațiile neplacute pe care le-am trait anul trecut”, a afirmat vicepremierul Dan Barna.

Practic, micul “nazist” si-a manifesta displacerea ca nu esista posibilitatea ca oamenii sa fie vaccinati impotriva vointei lor si ce propune acest dement, nici mai mult si nici mai putin discriminarea persoanelor care au ales sa nu se vaccineze din diferite motive, invocand “situatiile neplacute” provocate de guvernele lui Iohannis. Proababil prins in dureriile facerii si nasterii de cretinitatii in calitate de vicepremier, nu a auzit ca madam Merkel la care ni s-au dus compatriotii la cules de sparanghel in plina isterie pandemica, respinge idea vaccinari obligatorie.

Dan Barna, care nu are nicio pregatire medicala, prin cele afirmate arata ca ignora inclusiv ceea ce a prevazut parlamentul European prin regulamentul  UE 2021/953 la punctul 36:

Este necesar să se prevină discriminarea directă sau indirectă împotriva persoanelor care nu sunt vaccinate, de exemplu din motive medicale sau deoarece acestea nu fac parte din grupul-țintă pentru care vaccinul împotriva COVID-19 este administrat sau autorizat în prezent, cum ar fi copiii, sau deoarece nu au avut încă posibilitatea să fie vaccinate sau au ales să nu se vaccineze.

Prin urmare, deținerea unui certificat de vaccinare sau deținerea unui certificat de vaccinare care indică un vaccin împotriva COVID-19 nu ar trebui să fie o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație sau de utilizare a serviciilor de transport transfrontalier de persoane, cum ar fi companiile aeriene, trenurile, autocarele, feriboturile sau orice alt mijloc de transport. În plus, prezentul regulament nu poate fi interpretat ca instituind un drept sau o obligație de a fi vaccinat.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX:32021R0953

Ca sa vedeti ca lucurile nu sunt chiar cum vor mici nazisti, in Italia cel care a facut traducerea dupa capul lui si (probabil a guvernului) a exclus din text mentiunea “not chose to vaccinate /sau au ales să nu se vaccineze”, dar dupa o saptamana a fost constrans sa corecteze textul.

"Nazistul" Dan Barna, ignora regulamentul UE si vrea discriminarea nevaccinatilor 1

Daca acest “barbat gravid” de atata incompetenta, vrea sa faca experimente pe pielea lui este liber sa o faca, dar in nici un caz nu trebuie sa permite cu atata usurinta testarea unor produse experimentale si nici discriminarea persoanelor care ales sa nu se vaccineze. Daca astazi te vaccineaza fortat, maine te vor eutanasia tot fortat sa nu danunezi “societatii totalitare”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii