Cazul “protestatarului anticovid” de la Zalau, nu este o noutate, au mai fost situatii de genul acesta si prin alte parti. Recent a fost unul in Italia, prezentat de catre un doctor, mai mult obisnuit cu talk-show-uri pentru a face terorism mediatic impotriva celor care refuza sa se vaccineze, decat sa fie prezent in salile cu pacienti. Printre altele, doctorul se afla si in conflicte de interese, fiind finantat de marile case farmaceutice, conflicte care s-ar gasi si la “specialistii” nostri, daca DNA si ar face treaba.

“Noutatea” in acest caz, ca sa zicem asa, consta in modul cum a fost prezentat protestatarul de fetele de la ziarul “Graiul Salajului” intr-un articol nesemnat. Direct din titlul articolului, putem observa tenta manipulatorie, protestatarul a fost declarat “lider” si nu oricum “liderul protestelor anti-Covid”. Chiar daca personajul s-a distins prin participarea la anumite proteste, exact asa cum scrie si in articol, acesta a fost doar “unul dintre cei mai cunoscuți protestatari”.

Suntem convinsi ca daca ar fi intra un alt protestar la Terapie Intensiva si pe acela il faceau lider, tot in titlu. Fetele nu s-au multumit doar sa-l faca “lider”, au tinut sa-l declare “protestatar anti-covid”, ori asta este o ineptie inventata tot de ele. Covid este o boala, care se face in urma infectarii cu virsul Sars Cov 2, cu siguranta cei care au participat la proteste, nu aveau cum sa protesteze impotriva bolii, ci cel mult au protestat impotriva restrictiilor aberante si a abuzurilor facute de guvernele PNL, Orban si Citu. Sa nu uitatm ca am fost inchisi in casa cu nici 50 de cazuri si am fost lasati sa ne inghesuim la vot cu mii de cazuri pe zi.

Cine a protestat in strada, a protestat impotriva restrictiilor impuse de Arafat (cu sprijinul Guvernului si a Presedintelui) cu pretextul ca “asa au spus specialistii”, fara sa stim clar cine erau acesti specialisti. Abia dupa presiunea strazii si a unor politicieni, s-a iesit si cu lista “specialistilor”, ca mai apoi sa descoperim ca printre ei erau putini specialistii care facea recomandări catre un alt for (Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta) in care tot Arafat era prezent si isi face recomandari lui insusi.

Cu cateva zile in urma, avocatul Adrian Toni Neacsu a explicat, pe pagina sa de facebook, modul abuziv prin care au inteles guvernele liberale, cu acceptul lui Iohannis, sa restranga drepturi fundamentale si sa impinga catre discriminarea celor care aleg sa nu se vaccineze cu produse experimentale, impropriu denumite “vaccinuri”. Cand faci mai mult de doua dose de vaccin si ajungi chiar sa faci a treia, numai vorbim de vaccinare, ci de tratament ori acest lucru deja intra sub incidenta faimosului Cod de la Nuremberg, care inca de la primul punct spune clar ca este necesar consimtamantul voluntar, iar alegerea sa fie libera “fara niciun fel de interventie a fortei, inselatoriei, minciunii, constrangerii, sireteniei, sau oricarei alte forme ulterioare de constrangere si convingere”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

“Protestatarul anti-covid” de pe patul de terapie intensiva, intr-un moment de slabiciune fisica, dar mai ales emotionala, ca sa nu zicem psihica, cauzata de situatia in care se afla, dupa un selfie a transmis un mesaj pro-vaccinare si era clar ca presa v-a specula acest moment si acest mesaj. Ar fi fost prea greu si prea mult de munca pentru fetele de la Graiul Salajul sa ceara numarul de cazuri active in Zalau de la inceptul pandemiei si sa faca un raport intre cei care au sfarsit in terapie intensiva si cei care au ramas acasa, adica marea majoritate.

Sunt multi care s-au vindecat pe cale naturala, pentru ca au avut o imunitate suficient de puternica care sa faca fata unui virus cu ceva mai puternic decat cel al gripei. Sa nu uitam ca si inainte da aparitia acestui virus, oamenii cu tote vaccinurile gripale facute, tot mai sfarseau pe la sectiile de penumologie. Imunitatea nu se creste de pe o zi pe alta si in nici un caz nu depinde de numarul de proteste la care ai participat, ci depinde de modul tau de viata si alimentatie, adica de ceea ce consumi. Ceea ce a consumat protestatarul la viata lui si cum s-a preocupat de sanatatea lui nu stim, (nici fetele nu l-au intrebat, daca tot sunt din acelasi oras si au scris un articol despre el). Stim doar ca, sunt doua lucuri diferite, a crede sau a nu crede in virus (care exista) si in a te vaccina, cu produse in continuare in faza de experiment, dar a caror efecte pe termen lung nu le cunoastem, fiind fortati de niste guverne care raspund unor interese private (OMS), ce au intrat demult in zona delirului juridic.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.