Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

“Dezinformarea” este acum clasificată de elita parazită din domeniul sănătății ca o “boală”, pentru OMS, a vorbi despre efecte adverse înseamnă răspândirea de știri false. Această informație se regăsește în “Manualul Operațional împotriva Dezinformării”, publicat de Biroul European al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), condus de Henri P. Kluge.

“În urma pandemiei de Covid, s-a înregistrat o accelerare alarmantă a răspândirii “tulburărilor informaționale”, se arată în manual. Astfel, așa cum există tulburări de învățare, de dispoziție sau de alimentație, și “răspândirea dezinformării” acum aceasta a fot inventariată ca o patologie. Așa că ne putem întreba pe bună dreptate  dacă și aceasta boala faimoasă denumită de presa main-stream boala X intră la această patologie?

USR Salaj

Toate simptomele sunt prezente: dezinformarea, conform OMS Europa, “are consecințe asupra sănătății publice”; se manifestă prin “izbucniri de informații false”; este “o parte crucială a intervenției în sănătatea publică în situații de urgență”; este “virală”, și în cele din urmă, poate fi învinsă prin debunking și mai ales prin prebunking, adică “abordare similară unui vaccin care funcționează, furnizând organismului o mică cantitate inofensivă de antigen de vaccin pentru a întări imunitatea împotriva bolilor”.

“Prebunking-ul”, se citește în manual, funcționează prin inoculare, prin “vaccinarea oameniilor împotriva informațiilor false” adică expunând oamenii la doze mici de informații false și furnizându-le apoi imediat informații corecte, prebunking-ul poate ajuta oamenii să dezvolte rezistență la viitoarele informații false”.

Dacă toate acestea nu sunt suficiente pentru a deveni conștienți de paranoia absurdă care se răspândește acum în toate panourile instituțiilor mondiale, trebuie neapărat să citiți opusculul OMS Europa, proaspăt tipărit. Manualul Operațional împotriva Dezinformării vine la puțin timp după ce, la Forumul Economic Mondial de la Davos, “dezinformarea” a fost plasată pe primul loc în clasamentul celor mai mari riscuri globale în 2024 și 2025. Lideri precum António Guterres (ONU), Tedros Ghebreyesus (OMS) și Ursula von der Leyen (UE) au ridicat-o la rangul de amenințare iminentă, mai ceva decât războaie și recesiunea. Manualul descrie un proces în cinci etape pentru gestionarea “semnalelor false de informare”: “detectare, verificare, evaluare a riscului, proiectarea răspunsului și sensibilizare”. Premisele sunt deosebit de îngrijorătoare: “Infodemia nu izvorăște exclusiv din dezinformare”, se citește, “ci include și întrebări legitime, îngrijorări și lacune informative. Aceste semnale sunt precursorii răspândirii știrilor false”. Vă e clar? Adică dacă  îndrăznești să ridici îndoieli, să pui întrebări sau să exprimi nelămuriri și îngrijorări, conform elitei parazitare, acestea ar fi simptomele că ai o “tulburare de dezinformare”…

În timp ce OMS afirmă că vorbirea despre efectele adverse ale vaccinului înseamnă răspândirea de știri false, Germania recunoaște 467 de victime ale vaccinului, iar o femeie afectată de miocardită cronică post-vaccin a obținut o compensație.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii