„Plătește pentru cât arunci” – Primăria Zalău se pregătește să te taxeze în funcție de cât consumi.

0

Primăria Zalău se pregătește să-i taxeze pe cetățeni și pune bazele unui sistem de credit social inspirat din regimul chinez, un regim care este foarte apreciat de globaliști. De la 1 februarie, Primăria va retrage vechile containere și va implementa politica nebunească a Ursulei de a „plăti pentru cât consumi”, care, în schimb, la noi este prezentată sub forma „plătește pentru cât arunci”. Dacă ideea vi se pare bună, trebuie să înțelegeți că aceasta pune bazele monitorizării continue a comportamentului individului; persoanele care nu se vor conforma vor fi penalizate, ceea ce va duce la inegalități, discriminare și chiar abuzuri din partea autorităților. Dacă tot îți controlează ce consumi, de ce nu ți-ar crea și niște credite de carbon? Adică, toate achizițiile tale vor primi un scor de carbon legat de portofelul tău de carbon, adică de… identitatea ta digitală.

Dacă veți citi cu atenție „Beneficiile și avantajele noilor insule ecologice digitalizate” fluturate de bugetarii primăriei, veți putea constata singuri ce se pregătește. Când se spune că acest sistem „Ajută la conectarea tuturor utilizatorilor la sistemul de salubrizare prin intermediul insulelor ecologice digitalizate, creând o premisă pentru sistemul „Plătește pentru cât arunci”, proporțional cu efortul de reciclare al fiecăruia”, se spune clar că avem de-a face cu controlul, identitatea digitală și cu faptul că vei fi taxat în funcție de cât consumi. Practic, la un moment dat îți vor spune că ai 20 de aruncări de deșeuri pentru care deja plătești, însă peste 20 vei plăti mai mult. Ce se va întâmpla când, pentru a nu plăti mai mult, nu vei consuma? Economia se va prăbuși, deoarece consumul este un motor esențial al activității economice. Dacă oamenii își vor reduce consumul pentru a evita taxele suplimentare pentru aceste deșeuri, cererea pentru produse și servicii va scădea clar, ceea ce va duce la scăderea producției, apoi la pierderea locurilor de muncă și, în cele din urmă, la o situație economică gravă.

Și atunci, cine va plăti pentru pierderile economice și pentru falimentele ce vor urma în urma acestei „economii verzi” bazate pe insule „ecologice”? Poate nu știați, dar cuvântul „ecologic” se referă, mai nou, la comunism. Nu întâmplător, comuniștii din Germania și din alte state se numesc „verzi”. Visul comuniștilor, pardon, al „verzilor”, este de a impune acel sistem chinez bazat pe creditul social, în care cetățeanul este controlat prin premierea cu credite…

PNL SALAJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.