Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a tinut sa felicitat, marți, 14 decembrie, întreaga echipă a Secției Pneumologie de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, “pentru mobilizarea exemplară și profesionalismul dovedit în gestionarea pandemiei”.

“Datorăm respect și recunoștință tuturor cadrelor medicale care, încă de la începutul pandemiei de COVID-19, s-au aflat în prima linie a luptei cu noul coronavirus și au vegheat la sănătatea noastră. Am avut, astăzi, onoarea de a mă întâlni cu medicii din Secția Pneumologie, o parte din echipa de eroi a Spitalului Județean de Urgență Zalău. De aproape doi ani, alături de colegii lor din UPU-SMURD, Terapie Intensivă și Boli Infecțioase, fac eforturi colosale pentru a ține piept morții și a opri răspândirea virusului”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

USR Salaj

Conform biroului de presa al CJ Salaj “unitatea medicală a reușit să implementeze un proiect inovator, ce a constat în crearea unui compartiment specializat în ventilație non-invazivă, destinat tratării cazurilor severe de COVID-19”

Proiectul a primit o diploma de Excelență în cadrul unui eveniment denumit pompos “Romanian Healthcare Awards”, prin care s-ar dori “recunoașterea inovației și a excelenței din domeniul sănătății”. UN despre care nu se gasesc suficiente informatii pt a intelege ce este cu acest eveniment, cine il sponorizeaza mai ales ca pe timp de “pandemii” trebuie sa vedem cine pe cine se premiaza. In rest doar actiune de PR a cantaretului Dinu Iancul Salajeanul ajuns din intamplare presedintele CJ Salaj.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii