Zilele trecute la sediul Consiliului Județean Sălaj a fost semnat contractul privind extinderea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău . Investiția în valoare de circa 3,6 milioane de lei este finanțată de la bugetul propriu al județului și prevede construcția a două noi etaje pe corpul de clădire în care funcționează Serviciul de Medicină Legală.

Primul etaj va fi destinat cabinetelor de endoscopie digestivă și bronhoscopie, unde pacienții vor beneficia de spații confortabile și potrivite efectuării acestor investigații minim invazive.

La etajul al doilea va fi amenajat spațiul necesar amplasării unui angiograf, precum și o zonă de pregătire a bolnavilor, două saloane post-intervenție cu monitorizare și supraveghere pacienți. Prin extinderea Ambulatoriului și achizionarea angiografului, pacienții cu afecțiuni cardiovasculare nu vor mai fi direcționați către alte unități spitalicești din țară pentru o angiografie, ci vor putea beneficia de investigații specifice la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Durata de execuție a obiectivului de investiție este de șase luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.