Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Astăzi, Partidul REPER Sălaj a făcut un pas important în direcția consolidării opoziției locale prin lansarea unei invitații către alte partide politice de a forma o coaliție pentru susținerea unui candidat comun la Primăria Zalău. Deputatul Alin Prunean, împreună cu copreședinții filialei județene Adriana Pop și Radu Marian, au transmis oficial această invitație către toate partidele din opoziție, cu excepția celor extremiste, inclusiv colegilor liberali care nu se mai regăsesc în noul PNL captiv.

“Zalăul și Sălajul au nevoie de o resetare și de calibrare a politicului la nevoile și așteptările locuitorilor”, afirmă cei trei reprezentanți REPER în scrisoarea lor adresată președințiilor celorlalte partide politice.

USR Salaj

Conform viziunii REPER Sălaj, desemnarea unui candidat unic nu este suficientă; este necesară și asumarea publică a unor programe politice comune pentru Zalău. Astfel, se propune o alăturare de forțe a mai multor partide politice, într-o abordare onestă a alegerilor locale, cu dorința de a propune un candidat unic la Primăria Municipiului Zalău.

Scrisoarea adresată partidelor este disponibilă pe site-ul www.candidatpentruzalau.ro, unde se găsesc și detalii suplimentare despre inițiativa REPER Sălaj pentru consolidarea unei opoziții puternice în municipiul Zalău.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii