În România și în Europa, se dezbate despre așa-numitele pașapoarte de vaccinare.

Consultarea publică a Comisiei Europene cu privire la pașaportul pentru vaccin, așa-zisul “Pasaport Verde” (Green Pass) este deschisă doar până astăzi 22 aprilie 2012, iar pe 28 aprilie va urma votul în Parlamentul European. Fiecare cetățean își poate spune cuvântul și poate comenta această propunere conectându-se aici, există deja mii de comentarii împotriva acestui permis. Prin urmare, va invitam sa intrati în masă pe site-ul web al Comisiei și de a comenta în mod negativ această inițiativă pentru a putea fi blocata.

Cu cât suntem mai multi, cu atât avem mai multă voce.

Opinia noastra poate fi trimisă în limba română și in mod anonim. Trebuie sa stiti ca, Comisia Europeană citește și ia în considerare aceste comentarii, așa că este bine si chiar cazul să vă spuneți părerea si să luati atitudine împotriva acestui permis care va conditiona si mai mult viata oamenilor si libertatea de miscare. Sub pretextul sănătății publice, UE urmărește să creeze un certificat digital, care chipurile va permite “restabilirea liberei circulații în statele membre”, având în vedere că se apropie sezonul estival. Permisul se va numi “Digital Green Pass” și va debuta pe 1 iunie, cu cincisprezece zile înainte de program.

Green Pass va oferi informații cu privire la condițiile de sănătate acelui care-l poseda. . În special, va servi pentru a demonstra că nu sunteți posibili purtători de Covid-19, însă acestea va implică să dăm o grămadă de informații și datele sensibile despre sănîtatea noastră, fără măcar să știm la cine vor ajunge aceste date.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Spuneți NU “pașaportului verde” și a dictaturii sanitare!

De ex. datele despre sănătate vor putea ajunge pe mâna companiilor de asigurari care vă vor putea refuza serviciile sau chiar scumpi aceste servicii, dacă vor știi ca prezentați un risc de îmbolnăvire. Nu știm nici măcar cum va fi protejată confidențialitatea acestor date și ce nivel de discriminare va comporta acest permis (adică ce veti putea face sau nu, dacă un test (deseori fals) va spune ca sunteti infectat cu covid, de aceea aceasta inițiativa trebuie neaparat oprită. In acest moment sunt suficiente date pentru a face terapii la domiciliu si nu doar a impinge prostește, așa cum face premierul Cîțu, pentru vaccinarea experimentală in interesul companiilor faramceutice si in nici un caz pentru sănătatea noastră. De aceea insistăm  acum pe ultima suta de metri să va luati din timp si să tratati cu mare seriozitate invitatia de a spune NU acum acestui “Green Pass”, chiar dacă vi se solicită să vă înscrieți pe site/ul UE,  acum trebuie să o faceti pentru a ne păstra libertatea si drepturile de a ne mișca liber și fără alte restricții in UE.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.