Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Președintele Klaus Iohannis va găzdui, la Palatul Cotroceni, o recepție cu ocazia Zilei Naționale a României, eveniment la care sunt așteptați sute de invitați.

Cu toate acestea, liderii partidelor de opoziție, George Simion de la AUR și Cătălin Drulă de la USR, au fost excluși din lista invitaților, semn ce indică că Instituția Prezidențială nu respectă voința românilor care au ales să voteze altceva decât vrea dictatorul de la Cotroceni. Este absolut nedemocratic ca la un eveniment de genul acesta, plătit și organizat din bani publici și nu din meditatiile lui Iohannis, să nu fie invitați liderii opoziției.

USR Salaj

Nu este prima oară când liderii partidelor de opoziție sunt excluși de la recepția de Ziua Națională. Tot asa, anul trecut, George Simion și Cătălin Drulă nu au fost invitați la evenimentul similar, sub pretextul că aceștia nu ar fi deținut certificatul “verde”. Dacă în cazul partidului AUR s-ar putea găsi o scuză datorită opoziției serioase față de politicile nebune ale lui Iohannis, nu se înțelege de ce liderul USR nu a fost invitat, mai ales că din guvernul lui Florin Cîțu, acuzat de jaf de un miliard de euro făcut sub nasul lui Iohannis, au făcut parte și membri USR.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii