Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Satu Mare, 19 decembrie 2023 – O comunitate din Satu Mare este zguduită de arestarea unui polițist local în vârstă de 48 de ani, acuzat de agresiune sexuală asupra fiicei iubitei sale, o fetiță în vârstă de 11 ani. Informațiile provin de la PortalSM și Primăria Satu Mare, care au relatat că drama copilei a început anul trecut și a continuat constant timp de aproape doi ani.

Bărbatul, angajat ca dispecer în cadrul Poliției Locale Satu Mare, a fost reținut luni seară, după ce mama copilei a depus plângere la Poliție. În urma acuzațiilor grave, individul a fost suspendat din funcție, conform unui comunicat de presă emis de Primăria Satu Mare.

USR Salaj

Potrivit surselor, agresorul obișnuia să intre în camera fetiței seara, unde o supunea la acte de agresiune sexuală, inclusiv sex oral. Copila a avut curajul să mărturisească abuzurile mamei sale, declanșând astfel intervenția rapidă a autorităților.

În ciuda faptului că nu ridicase suspiciuni la nivelul instituției, bărbatul a fost declarat apt la examenul psihologic anual, desfășurat la începutul lunii decembrie. Astfel că se pune întrebarea: Cum pot fi îmbunătățite testele psihologice pentru a preveni selectarea agresorilor sexuali pe post de polițiști locali?

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii