Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Cu siguranță ați auzit despre noul preț al RCA-ului. Dacă sunteți sub 30 de ani și aveți o mașină cu motor de 1.4, felicitări, sunteți un câștigător! Dar nu prea sărbătoriți prea devreme.

Într-un cadou venit din partea Guvernului Ciucă, veți plăti acum cu 40% mai mult decât anul trecut pentru RCA-ul dvs. Nu sună prea grozav, nu-i așa? Dar hai să fim sinceri, cei din guvern nu se gândesc niciodată la tinerii cu venituri mici, care abia se descurcă cu plata facturilor.

USR Salaj

În schimb, ei își urmăresc propriile interese, făcând afaceri cu companiile de asigurări și jefuindu-ne pur și simplu de bani. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm aici și să ne lăsăm păcăliți. Este timpul să ne ridicăm și să arătăm acestui guvern că suntem aici și că nu ne vom lăsa furați.

Trebuie să începem să ne organizăm și să ne mobilizăm, să protestăm și să strigăm pentru drepturile noastre. Nu putem lăsa acest guvern să ne ia banii fără să se confrunte cu consecințele. Este timpul să ne unim și să luptăm împotriva acestui sistem corupt și devalorizat.

Nu putem aștepta ca alții să facă schimbarea pentru noi. Trebuie să ne luăm destinul în propriile mâini și să ne asigurăm că suntem auziți. Așadar, tinerilor sub 30 de ani, haideți să ne ridicăm și să facem o schimbare. Haideți să arătăm acestui guvern că suntem aici și că ne vom lupta pentru drepturile noastre!

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii