Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Luni, 10 ianuarie 2020, europarlamentarul Eugen Tomac unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai campaniei de vaccinare a cerut ca legea propusa de PMP privind transparenţa totală in administraţie sa nu fie respinsa de catre partidele parlamentare.  Practic proiectul, cu iz de populism, al partidului lui Basescu cere ca “fiecare primarie, consiliu judeţean, agenţie guvernamentala, spital, şcoala” sa faca public orice contract incheiat sau factura platita. Insa, dincolo de populismul acestei propuneri, trebuie sa ne intrebam de ce Tomac nu face aceeasi solicitare catre presedinta Comisiei Europene? Nu ati dori sa stiti cat a platit statul roman sub guvernarea liberalilor acele 120 de milioane de dose cand noi avem o populatie de 19 milioane?

USR Salaj

Sa nu uitam de exemplu si investigatia jurnalistului Adrian Onciu ( cenzurata de Mediafax si stearsa la doua zile dupa publicare) privind legăturile dintre Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, și compania Pfizer.

Daca europarlamentarul Tomac si PMP-ul doresc atat de multa transparenta de ce nu o solicita si in Parlamentul European? Oare stim ce contin contractele semnate cu firmele de vaccinare, ca sa ne putem exprima “consimtamantul liber si informat”?

In fotografia atasata la articol aveti o parte din paginile contractului “publicat” de Comisia Europeana cu firma Moderna, ce priveste achizitionarea si promovarea vaccinurilor in UE. Situatia este similara si cu contractul facut cu Pfizer si alte firme. Deci tomacule, cand vom avea parte de “totala transparenta” in ce priveste aceste contracte?

 

sursa foto https://www.facebook.com/CristianVTerhes

 

 

 

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii