Distrati cu razboiul din Ucraina, multi am uitat de faradelegile facute in pandemie, chiar sub nasul magistratilor. S-a uitat prea usor comportamentul abuziv si declaratiile halucinate chiar in perioada sarbatorilor de Pasti de anul trecut, de catre diversi ministri care pentru “binele nostru” ne-au impus cele mai aberante decizii.

De exemplu sa ne aducem aminte cum electricianul Bode voia sa discrimineze populatia in Noaptea de Inviere pe criteriu ca cei care nu merg la biserica ar fi trebuit sa stea acasa, asta dupa ce ii discriminase pe cei intorsi acasa in baza statului vaccinal, multi fiind constransi sa intre in carantina, desi vaccinarea nu garanta ca cei vaccinati nu ar transmite virusul. Eram inca departe de momentul in care un judecator de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat, intr-un proces declanșat de doamna avocat Petruți Nicoleta Monica, ca Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU si, in consecinta, nu poate semna acte juridice in numele si pe seama DSU.

Acum suntem la momentul in care Ministrul Bode, ca ordonator principal de credite al MAI, desi a auzit ca are un angajat pe statul de plata un sef al DSU care nu a fost numit pe functie, se face ca ploua. Astfel ca tocmai acesta sfidare de care a dat dovada ministrul Bode in ultimi doi ani si la audierea din Parlamente a determinat-o pe avocata Mona Petrut sa declare intr-o postare pe facebook ca are “motive sa sesizez DIICOT, fiindcă acum există dovezi ca sunt cel puțin 3 INFRACTORI care au contribuit la săvârşirea infracțiunilor”.

“Da, le spun infractori, fiindca prezumția de nevinovatie nu mai poate opera incepând din data de 1 aprilie 2022, când Guvernul si Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.), adică premierul Ciucă si ministrul Bode AU PRIMIT ÎNCHEIEREA DE ŞEDINȚĂ din 28.03.2022, de la Curtea de Apel Alba Iulia, şi au fost informați în mod oficial că Raed Arafat NU A FOST ŞI NU ESTE ŞEFUL D.S.U., iar acoperirea faptelor penale ale lui Raed Arafat îi vor afunda tot mai mult pe Ciucă şi pe Bode.” a scris avocata pe pagina sa de facebook.

La cele anuntate de doamna avocat, dorim sa va anuntam ca si cei de la care s-au inspirat “liberalii” nostri, ministrii Guvernului italian Conte, jumatate din ei acum sunt cercetati de catre Procuratura din Roma pentru abuz in serviciu (ordonate abuzive), sechestru de persoana (lockdown, carantina), falsa alarma (numere umflate de infectari) si violenta privata (santaj pentru ca populatia sa se vaccineze). Va suna cunoscute aceste fapte? Sa speram ca de Pasti o sa invie si dorinta romanilor de dreptate si justitie.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

https://www.laverita.info/lotta-al-covid-indagato-mezzo-governo-conte-2657190002.html

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.