Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a publicat pe pagina sa de facebook un document semnat de prim-ministru și contrasemnat de opt miniștri. Doar că dintre cei 8 miniștri doar unul singur semneaza, iar pentru ceilalti sapte ministri semnează alte persoane de prin ministere.

Documentul cuprinde hotararea pentru modificarea și completarea anexelor 2 și 3 la HG nr 531/2021, adica prelungirea cu alte 30 de zile a starii de alertă pe teritoriul Romaniei incepând cu data de 13 mai 2021, prelungire care implicit duce la mentinerea restrictiilor.

USR Salaj

Din documentul publicat de Tudose reiese ca in locul ministrului Lucian Bode semneaza Raed Arafat in calitate de secretar de stat. Acum intrebarea se pune daca micul despot Lucian Bode de la MAI fuge de raspundere sau este un mare incompetent, de are nevoie sa semneze in locul lui Arafat?

Insa dincolo de incompetenta dovedita de Bode si pe la alte ministere, ceea ce e mai important este sa ne intrebam si sa intrebam si ceva instante judecatoresti daca acest act de prelungire a starii de alerta este valabil, dat fiind, asa cum atrage atentia Tudose, este “contrasemnat de funcționari publici care nu prea au competența legală pentru asemenea acțiuni!”

sursa facebook Mihai Tudose

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii