Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Europarlamentarul salajean Dacian Ciolos ne-a dat “vestea buna” despre “certificatul verde”.

Era prin martie cand Ciolos ne informa de planurile Comisiei Europeane de a propune un certificat comun european de deplasare in UE care sa ateste vaccinarea, testul PCR sau dezvoltarea naturala a anticorpilor impotriva COVID-19.

USR Salaj

Pe atunci Ciolos ne imbrobodea ca “documentul va facilita libera circulație între statele membre, una dintre valorile Uniunii și un drept fundamental al cetațenilor europeni care iși vor putea relua deplasarile fără restricții in UE”. Insa, ieri Julien ne anunta ca dupa “negocieri foarte dificile” s-a ajuns la un acord asupra Certificatului Digital European COVID-19.

“Certificatul -scrie Juline pe pagina lui de facebook – va fi disponibil in format digital și pe hartie și va putea fi obținut atât de catre cei care au fost vaccinați, cat și de catre cei care au fie un test COVID negativ, fie dovada recuperarii in urma infectarii cu virusul.

Pentru a ascunde faptul ca acest certificat va discrimina pe cei nevaccinati, Juline ne mai spune ca: ” Comisia Europeană va pune la dispoziție 100 de milioane de euro pentru achiziția de teste COVID pentru ca acestea să fie accesibile”.

Asa cum nota celalat europarlamentar salajean Cristian Terhes: “UE are o populație de 450 de milioane de oameni. 100 de milioane de euro pentru a oferi teste gratuite e o nimica toată la atâta populație. Drept la teste gratuite il vor avea cu precadere cei care circula des, soferii, etc. Prin urmare, optiunea va fi intre vaccin gratuit și teste platite.”

Practic Julien si sleahta lui de euroburocrati imping populatia sa se vaccineze cu produse experimentale pentru a putea (re) avea libertatea de miscare pe care ne-a furat-o dupa ce au creat aceasta isterie pandemica. Vaccinarea in acest mod nu respecta regulile democratiei, pentru ca nici numai poate fi vorba de un consens liber, ci de un santaja practicat la nivel european.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii