Adina Lazar

Sub egida creativității și dedicării pentru artă, Asociația Proteatru este încântată să anunțe începerea producției unui nou spectacol de teatru captivant, intitulat “ACASĂ”. Această producție este o colaborare între deja binecunoscuta echipă formată din Adina Lazăr (regizoare), Alexandra Felseghi (dramaturgă) și Andreea Tecla (scenografă).
“ACASĂ” reprezintă o incursiune profundă în universul emoțiilor și al relațiilor umane, înfățișând o poveste captivantă și actuală. Spectacolul explorează experiențele și dilemele românilor plecați la muncă în străinătate, care acum intenționează să se întoarcă în țară.Spectacolul aduce în prim-plan dilemele, bucuriile și trăirile acestor oameni care, în ciuda provocărilor și a aventurilor trăite departe de casă, resimt un puternic sentiment de apartenență și dorința de a reveni în sânul familiilor și al comunității lor.
Repetițiile se vor desfășura în perioada mai-iunie, exclusiv la Zalău, fiind o oportunitate extraordinară pentru publicul din această regiune de a se bucura de o producție teatrală locală , ce abordează subiecte de mare relevanță socială.
Echipa de actori a fost aleasă în urma unui casting la nivel național, aducând împreună atât tineri actori aflați la început de carieră, cât și actori cu o vastă experiență din diverse regiuni ale țării.

Adina Lazăr regizează un spectacol ACASĂ 1
Proiectul este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), marcând astfel un nou pas în încurajarea și promovarea artei și culturii în România. Asociația Proteatru, cunoscută pentru angajamentul său față de arta teatrală, organizează anual și festivalul Curtea Artiștilor, fiind unul dintre principalii piloni în promovarea și dezvoltarea artei performante.
“ACASĂ” se anunță a fi o producție remarcabilă, ce va captiva publicul prin originalitatea sa și prin povestea profundă pe care o va aduce în fața spectatorilor. Detalii suplimentare privind biletele și programul spectacolelor vor fi disponibile începând cu luna iunie.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii