Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Între 30 august și 2 septembrie 2023, va avea loc cea de-a 26-a ediție a Galei Tânărului Actor HOP, un eveniment semnificativ organizat de UNITER și condus artistic de regizorii Alexandru Dabija și Leta Popescu. Această ediție se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia pentru al treilea an consecutiv, promițând o experiență plină de excelență artistică și inovație.

Punctul central al acestei ediții constă în explorarea sinergică dintre prezența scenică a tinerilor actori și utilizarea tehnologiei moderne. Cei 25 de actori selectați vor oferi un spectacol captivant, în care calitățile lor actoricești vor fi îmbogățite prin utilizarea elementelor tehnologice. Această abordare inovatoare subliniază versatilitatea teatrului contemporan și modul în care acesta poate evolua adaptându-se noilor provocări.

USR Salaj

Înainte de competiția de la Alba Iulia, Teatrul de Păpuși “Prichindel” a lansat o campanie online intitulată “Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP!”. În intervalul 9-26 august, cei 13 actori individuali și cele 5 grupuri selectate au prezentat scurte materiale video realizate de ei înșiși, oferind astfel oportunitatea publicului de a-i cunoaște mai bine și de a-și exprima susținerea prin vot.

Pentru a aduce magia evenimentului direct către public, spectacolul Galei Tânărului Actor HOP va fi transmis live pe site-ul oficial https://galahop.uniter.ro/ și prin intermediul conturilor de social media ale Galei HOP, cum ar fi pagina de Facebook (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) și canalul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA). În zilele de 30 și 31 august, începând cu ora 18.00, și pe 1 septembrie, începând cu ora 17.00, spectacolul va putea fi urmărit în timp real de către publicul interesat.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii