“Oameni buni şi dragi, pare de necrezut, dar ESTE ADEVĂRAT: RAED ARAFAT NU ESTE ŞEFUL DSU” asa isi incepe postarea pe o retea de socializare o avocata din judetul Alba, Mona Petrut.

Pentru a dovedi acesta afirmatia cu implicatii juridice foarte grave, avand in vedere actiunile personajului din timpul “pandemiei”, avocata a relatat ca la termenul din 28 martie 2022, un judecator de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că dr. Raed Arafat nu este seful DSU, pentru ca acesta nu a fost numit printr-o decizie a vreunui prim-ministru, astfel ca nu avea calitatea de a reprezenta Departamentul pentru Situatii de Urgenta in proces.

Conform Monei Petrut la urmatorul termen in dosarul 5995/2/2021, judecatorul va stabili daca sesiseaza parchetul Inaltei Curtii de Casatie si Justitie. https://portal.just.ro/57/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000399750&id_inst=57

Intr-adevar pe portatul justitei se pot citi urmatoarele, care confirma anuntul facut de avocata Petru,  astfel ca putem declara ca avem de a face cu o bomba in justitie:

Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
(…)
Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat.”
La finalul postarii Petrut a mai declarat: “Am denunțat ca false înscrisurile pe care dr. Arafat le-a semnat şi le-a depus în dosar, iar dacă judecătorul va dori, va putea să sesizeze procurorul, conform disp. art.307 din Codul de procedură civilă”.
Ulterior Petrut a venit cu o alta postare in care il avertiza pe premierul Ciuca ca: ” daca va îndrăzni să emită o decizie pentru numirea lui Raed ARAFAT în funcția de şef al DSU, ca să îi acopere infracțiunile pe care le-a săvârşit prin UZURPAREA ACESTEI FUNCȚII, va deveni COMPLICELE LUI ARAFAT”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.