Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Orice ocazie e buna de a sarbatorii ceva si de a mai cheltuii ceva, de exemplu in Salaj autoritatiile judetene s-au pus pe sarbatorirea reinfiintari Consiliului Judetean. Local o jurnalista angajata la Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau dupa ce vindea ceapa facuta in Salaj ne informeaza cu pathos ca “o astfel de inițiativă are loc pentru prima data la cea mai reprezentativa instituție salajeana” si spera “să fie o nouă orientare de deschidere fată de public”. Acuma nu stim cu cat va ajuta pe dumneavoastra sa stiti unde e baia in cladirea care gazduieste Consiliul Judetean Salaj, daca aveti necesitatii stringente cand treceti pe platoul de “marmura” lipsit de toaleta de un miliard de lei facuta cu atata generozitate pe vremea primei aliante PNL-PSD adica USL, pentru ca, cu siguranta la aceste “porti deschise” nu o sa vedeti transparenta cu care s-au luat anumite decizii si nici nu o sa va lamureasca cum sta judetul la capitolul indicatorii econmoici-sociali.

La 30 de la reinfiintarea Consiliului Judetean regasim cel putin la nivel guvernamental aceeasi conjunctura politica, care a mentinut tara in saracie, iar Salajul nu face exceptie, din contra inainte de “pandemie” in 2019 conform unui studiu al celor de la GfK, judetul era sub media media nationala atunci cand era vorba de puterea de cumparare. Ce sa mai vorbim de conditii de locuit e suficent sa dati o tura prin localitatile ceva mai incolo de resedinta de judet si sa vedeti cum stau lucrurile, daca cumva va fura peisajul realitatii casele de sub poalele Mesesului. De cultura tot asa nici vorba, judetul Salaj nu are un teatru indiferent de cine s-a perindat la conducere, fie ca a facut politie politica fie ca a dat din gura la nunti si la botezuri in timp ce isi lua salariul de bugetar. Daca la teatru nu iti place si iti place gradinaritul, spune-ne unde in acest judet ai putea valorifica recoltele tale, daca nu ai unde sa le depozitezi?

USR Salaj

E frumos sa organizam evenimente ca sa dam un amvon la plagiatori nationali (Ma_Ciuca si Bode) pentru discursurile lor sforaitoare sau la diverse nulitati judetene sa ne spuna cate in luna cate in stele, dar realitatea este ca in 30 de ani s-a facut foarte putin in Salaj, iar acum cu situatia din Ucraina se poate vedea mult mai bine vulnerabilitatea judetului e suficient sa inchida o fabrica mai mare ca sa vedem ca nu a existat o strategie pentru o dezvoltare a judetului care sa nu depinda de mofturile vremilor. In rest, hai La Multi ani!

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii