Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Sâmbătă, 23 decembrie, Oradea a fost gazda unui protest auto organizat de ALTERNATIVA DREAPTĂ împotriva masurilor fiscale adoptate de guvernul României și prim-ministrul Marcel Ciolacu. Liderii partidului, Gavril Lucian Gal și Ciprian Tomele, au condus un marș pentru dreptate, străbătând orașul la volanul propriilor autoturisme.

 

USR Salaj

Participanții au adus mașinile în centrul atenției, blocând temporar traficul într-un gest simbolic menit să atragă atenția asupra nemulțumirilor față de politica fiscală. Lucian Gal a declarat: “Azi am fost în Bihor și ne-am strigat nemulțumirile în Oradea. Trebuie să trezim lumea, pentru că nu se mai poate! Plătim taxe și impozite aberante pentru ca ei să aibă pensii speciale.”

 

Protestul a fost unul pasnic, dar hotărât, cu sute de mașini care au format o coloană însoțită de cetățeni exprimându-și revolta împotriva sistemului fiscal actual. Lucian Gal a adăugat: Lupta noastră nu se oprește aici. În ianuarie 2024, continuăm în toată România. Haideți să fim împreună ALTERNATIVA care schimbă România!

 

Astfel, Oradea a fost martorul unei manifestări memorabile, în care mașinile au devenit mijlocul prin care cetățenii și-au adus contribuția la lupta pentru justiție fiscală și transparență.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii