Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Partidul ALTERNATIVA DREAPTĂ Sălaj transmite cu căldură urări de Crăciun tuturor locuitorilor din județ și simpatizanților noștri.

USR Salaj

În această perioadă plină de lumină și bucurie, ne dorim ca fiecare familie să simtă căldura comunității și sărbătorirea împreună a valorilor noastre naționale. Crăciunul este momentul potrivit pentru a ne reuni într-o atmosferă de pace și solidaritate, depășind diferențele și lucrând împreună pentru un viitor mai bun.

ALTERNATIVA DREAPTĂ Sălaj adresează mulțumiri speciale membrilor noștri devotați, voluntarilor și susținătorilor care au contribuit la eforturile noastre pentru a promova valorile tradiționale și buna guvernare în județ. Împreună, suntem determinați să construim o comunitate puternică și să aducem schimbări pozitive în viața locuitorilor noștri.

Sărbătorile de iarnă să aducă în casele voastre bucurie, liniște și prosperitate, iar noul an să fie plin de reușite și realizări. Cu speranța că vom continua să colaborăm pentru binele comun, vă dorim un Crăciun fericit și un An Nou plin de optimism!

Cu considerație,
Echipa ALTERNATIVA DREAPTĂ Sălaj

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii