Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Alternativa Dreaptă anunță protest masiv la Oradea.Al treilea protest într-un șir de manifestații: ‘Nu ne vom opri până la schimbare'”

Într-o declarație puternică, Lucian Gal și Ciprian Tomele, liderii partidului Alternativa Dreaptă din Sălaj și Bihor, au anunțat un protest auto masiv programat pe 23 Decembrie 2023, la Oradea. În cadrul declarației, Lucian Gal a subliniat cu fermitate că acest protest este al treilea într-un șir de manifestații, iar cei doi lideri vor fi însoțiți de colegi din AD Sălaj și  AD Bihor.Alternativa Dreaptă continuă șirul protestelor pe 23 Decembrie la Oradea. 1

“Pe 23 vom fi la Bihor, vom striga în stradă nemulțumirile față de actuala guvernare. Coaliția sărăciei ne jigmănește mărind taxele și impozitele, împovărând din ce în ce mai tare pe cei ce muncesc în țara asta. Nu ne vom opri până nu îl vom trimite pe Marcel la Buzău, acolo la covrigărie îi este locul,” a declarat Lucian Gal, lider AD Sălaj.

Ciprian Tomele a adăugat: “Suntem bucuroși că lumea a început să se trezească, avem colegi noi care ne vin alături în fiecare zi. Dragi cetățeni, dacă simțiți la fel ca noi, haideți alături de noi la protestul din 23 Decembrie la Oradea. Vocea noastră contează, să ne strigăm nemulțumirile împreună.”

Alternativa Dreaptă își propune să organizeze o serie de proteste în toate orașele, marcând astfel un demers extins împotriva politicilor considerate opresive. Lucian Gal și Ciprian Tomele, însoțiți de colegi și membri ai partidului, au subliniat determinarea de a continua lupta pentru schimbare și au invitat cetățenii să li se alăture în această mișcare de contestare.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii