ALTERNATIVA DREAPTĂ-o nouă formațiune politică ia amploare în România

1

 


ALTERNATIVA DREAPTĂ-o nouă formațiune politică ia amploare în România 2

     Într-un peisaj politic în continuă evoluție, un proiect remarcabil de Conservator Creștin Democrat Liberal Clasic a captat atenția comunității politice din județul Sălaj. Este vorba despre partidul ALTERNATIVA DREAPTĂ, singurul partid conservator din România, afiliat Conservatorilor și Reformiștilor Europeni(ECR)

Înființat în 2019, inițial în anul 2020, județul Sălaj găzduia două filiale locale, cea din Ileanda și Horoatu Crasnei, cu Liviu Fodoca în calitate de președinte, fiind primul membru sălăjean. Cu toate acestea, în anul 2022, sub conducerea lui Gavril Lucian Gal, un adevărat conservator, filiala Sălaj a partidului a cunoscut o dezvoltare impresionantă. Acest progres se reflectă într-o creștere semnificativă a numărului de membri, în special a celor importanți și bine pregătiți pentru alegerile ce urmează în 2024.

Biroul județean, înființat la data de 5 februarie 2023, este format din următoarele personalități:

– Președinte: Gavril Lucian Gal
– Vicepreședinte: Dan Romeo Cristea
Joldes Andrei, Teodor Faur
– Secretar: Carmen Gal
– Coordonatori Zonali: Liviu Fodoca, Mihaela Lazar, Diaconu Liviu Mihai

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Împreună, acești membri reprezintă o echipă dedicată, care va continua să consolideze și să dezvolte ALTERNATIVA DREAPTĂ în județul Sălaj. Cu 18 organizații locale active, partidul își propune să ofere alegătorilor sălăjeni o opțiune politică autentică, bazată pe principii conservatoare și creștin-democrate.

ALTERNATIVA DREAPTĂ reprezintă o voce proaspătă în peisajul politic românesc, un partid care își propune să promoveze valorile tradiționale și să contribuie la dezvoltarea durabilă a comunității locale și naționale.

În 2024 vrem să fim glasul societății și împreună cu sprijinul comunităților locale din care faceți parte să facem acea schimbare de care România are atâta nevoie.

Vrei o alternativă, vrei să fii chiar tu cel care ajută la schimbarea în bine a României? Atunci, vino lângă noi, România are nevoie de tine.

Pentru mai multe informații și detalii de contact, vă rugăm să accesați www.alternativadreapta.ro sau să ne contactați la gavrilluciangal@gmail.com sau număr de telefon 0753702241.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru initiativa lui Gavril Lucian Gal si echipa sa de a crea ALTERNATIVA DREAPTA. Aceasta miscare ofera salajenilor, dar si romanilor, o solutie autentica conservatoare pentru o mai buna dezvoltare si alegeri in 2024. Partidul ALTERNATIVA DREAPTA merita sprijinul comunitatii si va invit sa va alaturati acestui proiect care se pregateste pentru ca Romania sa se schimbe in bine.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.