Asociația Proteatru anunță premiera spectacolului “ACASĂ”

0

Asociația Proteatru anunță premiera spectacolului “ACASĂ”, eveniment care va avea loc pe 17 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, începând cu ora 19:00.
“ACASĂ” aduce în prim-plan povestea profundă a unei familii ai căror membri trăiesc în diferite colțuri ale lumii, reunindu-se pentru câteva zile în preajma sărbătorii de Paști în casa lor din România. Spectacolul este o călătorie emoționantă în universul relațiilor interumane și al dorului de a aparține unui loc și unei comunități.
Producătorul spectacolului, Asociația Proteatru, își propune să aducă această poveste relevantă pentru societatea românească pe scena culturală a Zalăului, oferind publicului un spectacol de excepție, realizat integral în acest oraș capitală de județ care nu dispune de un teatru permanent.
Echipa de creație reunește formula de succes Adina Lazăr (regizoare), Alexandra Felseghi (dramaturgă) și Andreea Tecla (scenografă), cele care au lucrat împreună și la Verde Tăiat, un spectacol marca ProTeatru, a fost nominalizat la Gala Premiilor Uniter 2021.
Distribuția este formată din: Pamela Iobaji, Irina Sibef, Ana Turos, Christian Har și Dan Boldea.

Biletele se pot achiziționa accesând următorul link
Proiectul este co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

USR Salaj
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii