Fapt fără precedent în mediul avocațiilor din România, zeci de mii de avocați din întreaga țară au primit un e-mail de alertă referitor la un atac cibernetic care a expus datele lor personale, inclusiv CNP-uri, de pe platforma profesională IFEP, gestionată de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR).

Atacul a vizat site-ul IFEP, accesat pentru tabloul avocaților din România, Registrul electronic al actelor întocmite de avocați și Registrul electronic al evidenței patrimoniului de afectațiune al avocaților. Descoperirea și notificarea au fost realizate de către specialistul în IT, Directorul INCORPO.ro, Ștefan Lucian Deleanu, care a furnizat avocaților afectați detalii complete, inclusiv un e-mail explicativ și o înregistrare video.

Conform e-mail-ului, atacul a avut loc pe 28 februarie 2023, iar datele vizate au inclus nume, prenume, CNP, număr de telefon, e-mail și legitimația de lucru. Atacul este cu atât mai grav cu cât “digitalizarea avocaturii” s-a făcut prin intermediul STS-ului, care va gestiona și rezultatele celor 5 alegeri de anul acesta. Astfel, în email se vorbește și despre deanonimizarea voturilor avocaților în cadrul breslei…

Această situație în contextul digitalizării sălbatice, a impunerii cărților de autentificare (identitate electronică) si a alegeriilor de anul acesta ne arată la ce pericole ne expun mafiotii din cadrul Statului pentru a atinge agenda globalistă de control a populației.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii