În perioada de 18 și 19 noiembrie 2023, la Parlamentul României, se va desfășura a IV-a ediție a Summitului Internațional pentru Criză (ICS), un eveniment deosebit de important în contextul post-pandemic.

Summitul Internațional Covid s-a nascut ca o mișcare de bază pentru a căuta răspunsuri și claritate cu privire la pandemia de COVID-19, participanti au pus la îndoială narativa oficială, au căutat adevărul și au unit comunități internaționale în căutarea acestor răspunsuri, iar eforturile lor au salvat vieți și au fost esențiale pentru a sparge narativa oficială. Interesul și primirea pozitivă a acestor summituri, inclusiv la noi in Romania, arată că lumea este interesată să afle adevărul și să participe la discuții directe, sincere și curajoase. Inițial acest summit a fost despre COVID, dar acum numele s-a schimbat în “Summitul Internațional de Criză,” pentru că s-a înțeles că problema nu a fost doar despre COVID.

Printre invitații de marcă la Bucuresti se numără virologi de renume, medici de excepție și avocați cu expertiză în drepturile civile și ale pacienților. De exemplu, va fi prezent chiar Roberto Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager. Un alt invitat de seamă este doctorul Andrea Stramezzi, medicul care a creat un sistem inovator pentru tratamentul pacienților la domiciliu, contribuind astfel la reducerea presiunii asupra spitalelor în timpul pandemiei de COVID-19. Avocata Renate Holzeisen, o adevărată luptătoare pentru drepturile civile și ale pacienților, de curând intrată în parlamentul regional al provinciei autonome Bolzano (Italia). Aceștia sunt doar câțiva din cei care vor fi prezenți, pe care va recomandam să îi urmăriți, deoarece summit-ul va fi transmis în direct online pe: https://www.internationalcovidsummit.com/. Dacă o să aveți curiozitatea și deschiderea necesară, lăsând la o parte eventuale orgolii politice, veți vedea că fiecare dintre participanții la acest eveniment și-a dedicat cariera și numele în lupta pentru binele comun împotriva sistemului. De aceea, considerăm că merită din plin să urmăriți acest eveniment și chiar să îl sprijiniți prin propagarea informațiilor legate de acest eveniment pe rețelele de socializare.

Evenimentul reprezintă o ocazie unică de a aborda în mod serios problemele cu care se confruntă omenirea, iar discuțiile directe și deschise au ca scop găsirea soluțiilor și direcțiilor de acțiune pentru protejarea drepturilor și a sănătății oamenilor din întreaga lume. ICS 2023 garantat va aduce o contribuție semnificativă la identificarea soluțiilor pentru problemele cu care lumea se confruntă în acest moment post-pandemic, în care drepturile și libertățile fundamentale au fost erodate și sacrificate pe altarul profitului.

Gazdele acestui important eveniment sunt Sorin-Titus Mincaciu membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României, europarlamentarul Cristian Terhes (PNT-CD) și parlamentarii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, care au făcut posibilă organizarea acestui summit la noi în țară, o premieră excepțională și de mare valoare de care si cei sceptici, dar inteligenti, se vor convinge cu timpul.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii