Bibliotecile sunt instituții culturale și educaționale esențiale în dezvoltarea comunităților locale. Acestea oferă acces la cunoaștere și informații prin colecțiile lor de cărți, reviste, publicații și alte resurse multimedia. În plus, bibliotecile organizează și evenimente culturale, educaționale și sociale pentru toate vârstele și interesele, creând astfel oportunități pentru comunitatea locală de a se întâlni, de a învăța și de a se dezvolta.

În fiecare an, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează o ceremonie de premiere a celor mai bune biblioteci din județul Hunedoara, prin prisma activității desfășurate și a rezultatelor obținute în anul precedent. În acest an, ceremonia a avut loc în sala Liviu Oros a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

La eveniment, au fost decernate premii la următoarele categorii: biblioteci municipale, biblioteci orășenești și biblioteci comunale. În categoria biblioteci municipale, Biblioteca Municipală „Gheorghe Pârvu” din Brad a fost declarată câștigătoare. În categoria biblioteci orășenești, Biblioteca Orășenească din Hațeg și Biblioteca Orășenească din Petrila au fost premiate pentru activitatea lor deosebită. În categoria biblioteci comunale, Biblioteca Comunală din Lelese, Biblioteca Comunală din Râu de Mori și Biblioteca Comunală din Turdaș au primit premii pentru activitatea lor remarcabilă.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul primarilor din județul Hunedoara care susțin și promovează activitatea bibliotecilor locale și care sunt interesați de dezvoltarea comunităților lor.

În plus, conducerea Bibliotecii Județene a acordat și câte o diplomă de excelență bibliotecarelor din Baru și Uricani, care s-au remarcat prin activitatea și implicarea lor în dezvoltarea culturală a comunității locale.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Această ceremonie de premiere a bibliotecilor este un eveniment important în calendarul cultural și educațional al județului Hunedoara și arată că bibliotecile locale sunt recunoscute și apreciate pentru activitatea lor deosebită, pentru eforturile lor de a promova cunoașterea și dezvoltarea comunităților locale.

Regenerate response

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.