Operațiunea “Brad pentru Zalău”

0
Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

În seara zilei de 23 noiembrie, zălăuanii care s-au perindat prin centrul municipiului Zalău au putut asista la spectacolul amplasării bradului pe fostul platou de marmură din centrul orașului, alături de viceprimarul Teodor Bălajel, Cristi și colegii lui, care au demarat operațiunea “Brad pentru Zalău”.
Cu îndârjire, mândrie, stoicism și mult efort depus, aceștia au reușit în cele din urmă să-l fixeze, să stea drept și semeț, urmând ca în zilele următoare acesta, platoul de marmură (de piatră și beton, mai nou), pietonala de pe str. Unirii și piața Iuliu Maniu să fie decorate cu luminițe mii și mii și alte elemente de decor, conform celor declarate de viceprimarul orașului.

Bineînțeles că a doua zi, de dimineață, zălăuanii au putut admira în toată splendoarea lui, bradul semeț adus tocmai de la Beliș, cel ce urma să aducă o imagine mai frumoasă urbei și să-i facă pe zălauani mândri și mai încrezători în perioada de sărbători, dar și în lunile de iarnă ce urmează.

USR Salaj

Operațiunea “Brad pentru Zalău” 1

Însă reacțiile zălăuanilor după ce și-au admirat bradul semeț, făcut “cadou”, cel mai probabil din bugetul local (pe cheltuiala cetățenilor), de conducerea Primăriei Zalău, nu a fost una de apreciere, ci din contră, a născut un val de reacții acide la adresa primăriei.
După câteva mii de reacții de dezapreciere la aspectul bradului, adunate în decurs de câteva ore pe grupurile de pe rețele de socializare, se pare că “tartorele” și “conducătorul” operațiunii “Brad pentru Zalău”, domnul viceprimar Bălajel, a decis să pună la pământ, să taie la propriu bradul cel semeț, adus tocmai de la Beliș.

Suntem curioși pe banii cui s-au făcut toate aceste “operațiuni speciale” și dacă zălăuanii vor mai plăti încă o dată din buzunarul lor pentru amplasarea unui brad cu adevărat frumos și semeț care să-i facă mândri de oraș, pentru că cei dinainte au fost desigur tăiați cu totul, așa după cum reiese din miile de păreri ale zălăuanilor.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii