Astăzi, într-o atmosferă plină de entuziasm și zăpadă proaspătă, județul Satu Mare sărbătorește deschiderea oficială a pârtiei de schi Luna Șes! La ora 09:00, iubitorii sporturilor de iarnă au avut privilegiul să coboare pe această nouă bijuterie alpină și să se bucure de experiența primelor schiuri pe pârtia proaspăt amenajată.

Bucurie în Satu Mare: Pârtia de Schi Luna Șes și-a deschis porțile astăzi, 21 Ianuarie 2024! 1

Cu o lungime de 2.100 de metri, o pantă medie de 23%, și o lățime de aproximativ 50 de metri, pârtia Luna Șes promite să ofere momente de adrenalină și distracție atât schiorilor cu experiență, cât și celor aflați la început de drum.

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

 

Declarând oficial deschiderea, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a subliniat eforturile continue și investițiile realizate pentru a transforma pârtia Luna Șes într-un pol de atracție pentru iubitorii de schi din întreaga regiune.

Bucurie în Satu Mare: Pârtia de Schi Luna Șes și-a deschis porțile astăzi, 21 Ianuarie 2024! 2

Așadar, cu telescaunul modern, sistemul avansat de pregătire a zăpezii artificiale și toate facilitățile pregătite pentru vizitatori, stațiunea de schi Luna Șes se anunță a deveni una dintre cele mai dorite destinații de iarnă din țară. Grabeste-te să profiți de condițiile perfecte de schi și să te bucuri de această experiență extraordinară în inima Munților Gutâi!

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii