Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

 

Astăzi, într-o atmosferă plină de entuziasm și zăpadă proaspătă, județul Satu Mare sărbătorește deschiderea oficială a pârtiei de schi Luna Șes! La ora 09:00, iubitorii sporturilor de iarnă au avut privilegiul să coboare pe această nouă bijuterie alpină și să se bucure de experiența primelor schiuri pe pârtia proaspăt amenajată.

USR Salaj

Bucurie în Satu Mare: Pârtia de Schi Luna Șes și-a deschis porțile astăzi, 21 Ianuarie 2024! 1

Cu o lungime de 2.100 de metri, o pantă medie de 23%, și o lățime de aproximativ 50 de metri, pârtia Luna Șes promite să ofere momente de adrenalină și distracție atât schiorilor cu experiență, cât și celor aflați la început de drum.

 

 

Declarând oficial deschiderea, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a subliniat eforturile continue și investițiile realizate pentru a transforma pârtia Luna Șes într-un pol de atracție pentru iubitorii de schi din întreaga regiune.

Bucurie în Satu Mare: Pârtia de Schi Luna Șes și-a deschis porțile astăzi, 21 Ianuarie 2024! 2

Așadar, cu telescaunul modern, sistemul avansat de pregătire a zăpezii artificiale și toate facilitățile pregătite pentru vizitatori, stațiunea de schi Luna Șes se anunță a deveni una dintre cele mai dorite destinații de iarnă din țară. Grabeste-te să profiți de condițiile perfecte de schi și să te bucuri de această experiență extraordinară în inima Munților Gutâi!

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii