Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Primul protocol de detoxifiere propus de către cardiologul Peter McCullough vine cu o soluție pentru eliminarea Proteinei Spike din organism și pentru combaterea efectelor vaccinului. Deși nu sunt știri reconfortante, declarațiile lui Peter McCullough, unul dintre cei mai calificați cardiologi din lume, nu surprind. El afirmă fără echivoc: “Vaccinurile anti-Covid-19 au fost cel mai mare experiment uman făcut vreodată în istorie”, adăugând că “au lăsat aproximativ 15% dintre cei care le-au primit cu diverse probleme medicale”. Aceste afirmații au fost făcute în cadrul evenimentului ReAwaken America Tour de la Las Vegas, asemănător cu International Covid Summit din Belgia, unde au participat și italienii Frajese și Stramezzi.

Prin urmare, primul protocol propus de McCullough pentru eliminarea Proteinilor Spike din organismul unei persoane vaccinate, publicat în Journal of American Physicians and Surgeons, una dintre cele mai prestigioase reviste științifice, devine extrem de important. Mulți dintre cei vaccinați încă au în circulație proteina Spike în organism: “Este în celulele și țesuturile lor”, explică McCullough.

USR Salaj

Proteina Spike “nu este naturală”

Proteina Spike este prezentă natural în virusul Covid-19, indiferent de variantă, dar este  produsă și în corp atunci când se primește vaccinul anti-Covid-19. Din fericire, McCullough a dezvoltat un protocolul al său. “Corpul uman nu pare să aibă enzime capabile să descompună și să elimine această proteină”, spune McCullough, simplu pentru că această proteină “nu este naturală”. Mai mult, și acestea sunt declarații semnificative: “A fost proiectată într-un laborator de biosecuritate din China folosind proiecte provenite de la cercetători americani complet finanțați și susținuți de National Institutes of Health și de National Allergy Immunology, condus de Dr. Anthony Fauci”. Proteina Spike, pătrunzând în fluxul sanguin, ar putea cauza probleme cardiace, cum ar fi miocarditele din ce în ce mai frecvente și “leșinurile bruște”, conform afirmațiilor cardiologului.

Cum să te detoxifici de la vaccin

Protocolul de detoxifiere permite oamenilor să abordeze proactiv această problemă, utilizând trei substanțe naturale: nattochinază, bromelină și curcumă, toate disponibile fără prescripție. În primul rând, nattochinaza este o enzimă derivată din fermentarea soiei, utilizată tradițional în Japonia pentru beneficiile sale presupuse cardiovasculare. Studiile preclinice arată că degradează Proteina Spike. Bromelina, pe de altă parte, este un ansamblu de enzime derivate din tulpinile de ananas, aprobate de FDA și EMA ca tratament pentru răni. Așa cum a făcut și nattochinaza, a demonstrat accelerarea eliminării Proteinei Spike. În cele din urmă, curcumina este compusul activ din turmeric, folosit pe scară largă pentru proprietățile sale antiinflamatoare, util pentru a atenua daunele adiționale provocate de Proteina Spike. Dozele recomandate în protocolul lui McCullough trebuie urmate “cel puțin trei luni”, dar se precizează că cei care au primit injecții multiple ar putea avea nevoie să le ia “timp de doisprezece luni sau mai mult”. Nattochinaza se administrează oral de două ori pe zi pe stomacul gol, în doza de 2000 unități de fibrină (100 miligrame); bromelina se administrează oral în doza de 500 miligrame o dată pe zi, tot pe stomacul gol; în cele din urmă, curcumina se administrează oral de două ori pe zi în doza de 500 miligrame.

Primele rezultate

Peter McCullough susține că a observat că oamenii simt o ușurare de simptome precum furnicături, amorțeală, bătăi rapide ale inimii, dureri de cap și pierderea cunoștinței sub acest protocol. McCullough este unul dintre cei mai importanți medici din lume: lucrează la Baylor University Medical Center din Dallas, Texas, și a publicat 678 de lucrări științifice, cu peste 30 de studii revizuite de colegi despre coronavirusul SARS-CoV-2, iar în prezent este Chief Scientific Officer la Wellness Company, companie care furnizează terapii la domiciliu.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii