Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

sursa foto facebook grup Șimleu Silvaniei-social

duminică, 17 decembrie a.c., la ora 12.32, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost alertat prin S.N.U.A.U. 112 despre un accident rutier între localitățile Nușfalău și Șimleu Silvaniei, pe D.N. 1 H. Evenimentul a implicat două autoturisme și a avut consecințe pentru cinci persoane.

USR Salaj

Potrivit primelor cercetări la fața locului, un bărbat de 44 de ani din comuna Plopiș, județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe direcția Nușfalău – Șimleu Silvaniei, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. A intrat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 73 de ani din localitatea Bilghez, județul Sălaj.

În urma impactului, șoferul autoturismului și o minoră de 8 ani, pasageră în autoutilitară, au suferit multiple leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, șoferul autoutilitarei, un minor de 10 ani și o femeie de 40 de ani, ambii din Plopiș, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt șofer nu a putut fi testat la fața locului din cauza leziunilor suferite.

Echipa polițiștilor rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul rutier pe respectivul tronson este blocat momentan.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii