Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Sloganul administrației PSD care conduce Zalăul, orașul de la poalele Meseșului, este “fapte, nu vorbe”. Cu toate acestea, de fiecare dată când apare un fenomen natural, observăm și impactul “penal” al acțiunilor… pardon, am spus real. De exemplu, în Ajunul Crăciunului, după ninsoarea care a cuprins orașul, în Piața Iuliu Maniu, lângă statuia lui Wesseleny, s-a format un “lac al lebedelor”. De parcă pavarea s-ar fi făcut când intra armata lui Horty în oraș și nu acum, când se apropie cinci randuri de alegerile electorale. Această situație a avut loc pentru că, deși s-au efectuat lucrări de pavare, nimeni nu a avut ideea să verifice starea canalizării din zonă. Dacă o ninsoare din Ajunul Crăciunului a putut duce la o astfel de situație, este cât se poate de normal să ne întrebăm ce se va întâmpla în cazul unei ploi torențiale de vară.

De la "fapte, nu vorbe" la pericole... când natura îți strică sloganul politic... 1

USR Salaj

În aceeași zonă, de data aceasta pe strada Andrei Saguna, tot natura ne-a arătat și aspectul potențial periculos al lucrărilor efectuate. Nu cunoaștem cu certitudine dacă a fost vântul, dar ceea ce știm sigur, așa cum se vede clar în fotografii, este că indicatorul de trecere poate pune în pericol integritatea fizică a persoanelor care trec pe acolo. Din imagini, se poate observa că a fost asigurat, similar cu modul în care au fost asigurați stâlpii de la acoperișul foisorului care s-a prăbușit peste fostul subprefect Virgil Turcaș…Trebuie să așteptam o tragedie ca să ne asigurăm că lucrările vor fi așa cum trebuie?

De la "fapte, nu vorbe" la pericole... când natura îți strică sloganul politic... 2

Sloganul “fapte, nu vorbe” ar trebui să reflecte acțiuni concrete și responsabile menite să îmbunătățească viața orașului, dar, din păcate, vedem că natura insistă să ne arate discrepanța dintre declarațiile administrației Ciunt cu privire la ceea ce s-a făcut și realitatea acțiunilor pe teren.

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii