Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Într-o vizită ce a cuprins cele două secțiuni ale Autostrăzii A3, Nădășelu-Poarta Sălajului și Nușfalău-Suplacu de Barcău, deputatul Bode s-a alăturat ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, Președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu și europarlamentarului liberal, Daniel Buda.

Deputatul a subliniat că proiectul Autostrăzii Transilvania are o istorie îndelungată și complicată, iar anul 2020 a reprezentat un moment crucial, marcând semnarea contractelor de execuție pentru cele două secțiuni menționate. Această etapă a implicat atât obținerea finanțării necesare, cât și asigurarea continuității proiectului, punându-l pe o traiectorie stabilită și progresivă.

USR Salaj

În perspectiva sa, dezvoltarea infrastructurii de transport, în special autostrăzile, reprezintă o datorie istorică de a uni regiunile istorice ale României.

“Avem în continuare o datorie istorică – să legăm regiunile istorice prin autostrăzi. Iar Guvernul, prin ministerul de resort și compania națională de drumuri, alături de antreprenori, trebuie să facă totul pentru atingerea acestui obiectiv de țară.
Bazele dezvoltării infrastructurii de transport s-au pus în timpurile cele mai dificile, în cel mai grav context pentru România și Uniunea Europeană.
Trebuie să consolidăm parcursul dezvoltării României prin accelerarea investițiilor în infrastructura de transport care rămân piatra de temelie pentru o societate rezilientă și care își construiește viitorul în mod sustenabil” a declarat Lucian Bode

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii