Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Într-o postare pe Facebook, doctorul și senatorul Florin Neaga a adus în prim-plan situatia de pe Autostrada Transilvania. Acesta a anunțat că, în mijlocul lunii următoare, va fi inaugurat tronsonul Suplacu de Barcău – Nuşfalău, cu o lungime de 13,5 kilometri, parte integrantă din amplul proiect al Autostrăzii Transilvania.

“La mijlocul lunii viitoare va fi dat în folosință tronsonul Suplacu de Barcău – Nuşfalău, în lungime de 13,5 kilometri, din Autostrada Transilvania. Este vestea bună pentru Sălaj odată cu vizita de azi a ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe acest tronson, ce reprezintă primii kilometri de drum de mare viteză din județul nostru”

USR Salaj

În timpul vizitei ministrului Grindeanu pe acest tronson, senatorul Neaga a discutat cu acesta si despre o serie de aspecte privitoare la neplata despăgubirilor celor expropriati de pe acest tronson și la rămânerea definitivă a descărcării de la Marca de pe autostradă, cu facilitarea accesului celor ce locuiesc în zonă.

De asemenea, senatorul a adăugat că firma constructoare, Nurol, se remarcă prin seriozitatea și angajamentul său de a respecta termenele de finalizare, precum și prin colaborarea strânsă cu firmele românești locale.

“Este de menționat seriozitatea constructorului acestui tronson de autostradă, firma Nurol, pentru respectarea termenelor, dar și pentru colaborarea cu firmele românești locale.

Pe tronsonul Nădășelu – Zimbor – Poarta Sălajului, unde lucrările ar urma să fie finalizate până la sfârșitul anului viitor, sunt dificultăți din cauza alunecărilor de teren, dar constructorul face eforturi să depășească aceste obstacole”
“Finalul lunii august înseamnă și termenul limită de depunere a ofertelor pentru construirea tronsonuklui de autostradă Poarta Sălajului – Zalău – Nușfalău, care include și tunelul Meseș” a mai declarat senatorul Neaga.
TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii