În perioada 24-26 martie 2023, pe latura de vest a Cetăţii Alba Carolina, va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Grădinarului. Evenimentul, organizat de către promotorii locali, are ca scop promovarea produselor locale din domeniul cultivării florilor, arbuştilor, pomilor fructiferi şi al plantelor decorative, fiind dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, fie că sunt profesionişti sau amatori.

Târgul Grădinarului este un eveniment anual ce se desfăşoară în Alba Iulia, un oraş cu o bogată istorie şi tradiţie în domeniul grădinăritului. În cadrul târgului, vizitatorii vor putea găsi o gamă variată de produse şi servicii, precum seminţe de flori şi legume, plante ornamentale, arbuşti fructiferi şi de lemn, unelte şi accesorii pentru grădinărit, precum şi consultanţă specializată din partea producătorilor şi experţilor din domeniu.

De asemenea, târgul oferă şi oportunitatea de a participa la diverse workshop-uri şi prezentări, în care se vor aborda subiecte de interes pentru iubitorii grădinăritului. Acestea vor fi prezentate de specialişti în domeniu, care îşi vor împărtăşi experienţa şi cunoştinţele în legătură cu cele mai bune practici în cultivarea plantelor, crearea de spaţii verzi şi amenajarea grădinilor.

Pe lângă ofertele de produse şi servicii, târgul Grădinarului este şi o oportunitate de a socializa cu alţi iubitori de grădinărit, de a împărtăşi experienţe şi de a cunoaşte oameni noi. Atmosfera plăcută şi relaxantă a târgului, combinată cu pasiunea comună pentru grădinărit, va face din această ediţie un eveniment de neuitat pentru toţi participanţii.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii