Fata din Carpati, noul videoclip al sopranei Alexandra Coman

0

Cunoscuta soprana Alexandra Coman revine cu un nou videoclip.

„Fata din Carpați”- Alexandra Coman

”Piesa este compusa de Ioan Chirescu, iar varianta interpretata de mine se bazeaza pe orchestratia lui Marius Hristescu. Am iubit aceasta piesa de cand am ascultat-o prima data si mi-am dorit sa realizez un videoclip cu care sa o pun in valoare mai mult decat printr-o simpla interpretare muzicala. Imaginile videoclipului insotesc perfect muzica” spune Alexandra Coman.

Cele cinci strofe ale piesei surprind, fiecare, cate o ipostaza a “fetei din Carpati”: fata daca, o imagine oarecum necunoscuta, revelata insa acum, fata din satul romanesc, cu expresia ei ludica, fascinanta figura feminina din ansamblul mitologic de iele, figura feminina medievala, un fel de alter-ego feminin al Printului Dracula, seducatoare si inspaimantatoare deopotriva dar si figura feminina care struneste caii cu maiestrie chiar superioara unui barbat, precum in basmele romanesti. Trasaturile comune ale fiecareia din ipostaze sunt frumusetea, naturletea si bunul gust. Videoclipul exceleaza, pentru fiecare din ipostaze, prin tinute perfect adaptate care, innobilate de prestatia artistei, raman pe retina cu forta unor tablouri.

soprana Alexandra Coman - videoclip - Fata din CarpatiÎn ”Fata din Carpati”, Alexandra Coman excelează din nou prin calitățile vocale cărora tema muzicală, cu calități certe de șlagăr, le asigură o exceptională punere în valoare. O voce cu eterne rezonanțe de tinerețe, precum cea a Alexndrei Coman, e cea mai bună interpretare pentru ”Fata din Carpati”, cea mereu tânără.

Cu nuanțe din cele mai subtile, videoclipul aduce un omgiu muzicii românești, femeii românce și frumuseții acestei țări. Regia videoclipului este realizată de Carmen-Maria Strujac.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

”Fata din Carpati” vine după videoclipul Salutare, batrane Bucuresti, lansat la sfarsitul anului trecut, devenit intre timp un adevarat imn al Bucurestiului, in care soprana Alexandra Coman se joaca cu evocarea Bucurestiului de aur pe care, ca protagonista, il pune alaturi cu Bucurestiul de azi, ca intr-o oglinda, si in care fascineza atat puterea evocatoare a imaginilor cat si prestatia exceptionala a artistei.

Vezi noul videoclip al sopranei Alexandra Coman – Fata din Carpați

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii