Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

La întâlnirea G20 din India, Ursula von der Leyen a anunțat cu mult entuziasm închisoarea digitală europeană, declarând că “Modelul nostru va fi Green Pass (certificatul digital)”. Scopul acestei inițiative este crearea unui pașaport continental, care va acorda puteri sporite birocraților de la Bruxelles, in stil chinezesc. Este absolut crucial să nu neglijăm acțiunile autorităților europene și naționale în ceea ce privește așa-numita “tranziție digitală”, o tranziție extrem de invazivă și puternic susținută de Bruxelles. Totul poate fi rezumat în două cuvinte: “Green Pass” (Certificat Digital).

Ursula von der Leyen a discutat despre acest subiect la ultima întâlnire a G20 din New Delhi, îndemnând statele europene să accelereze în ceea ce privește identitatea digitală, deoarece “UE intenționează să introducă un sistem global de control al datelor care ar trebui să fie utilizat de 80% din cetățeni până în 2030”.

USR Salaj

Președinta Comisiei Europene a subliniat câteva detalii pe care presa din țara noastră le-a ignorat complet: “Strategia noastră constă în construirea unei infrastructuri digitale publice, interoperabile, deschise și de încredere. Permiteți-mi să vă dau un exemplu din realitatea de astăzi: mulți dintre voi cunosc certificatul digital Covid-19. UE l-a dezvoltat de unul singur. Modelul era atât de funcțional și de încredere, încât 51 de țări din 4 continente l-au adoptat gratuit. Astăzi, Organizația Mondială a Sănătății îl folosește ca standard global pentru a facilita mobilitatea în perioade de amenințări la adresa sănătății.”

În aceste cuvinte, vedem cu câtă nonșalanță minte această femeie profund corputa, aleasă prin contribuția parlamentarilor liberali români (care au dat IEPPI-ului un comisar, după ce au făcut să cadă guvernul Dăncilă “cumpărând” parlamentari de la alte partide). Nicio țară nu l-a adoptat “gratuit”, ci a fost impus prin șantajarea cu fondurile PNRR, care nu sunt altceva decât niște împrumuturi care, la un moment dat, vor trebui să fie plătite.

Scopul final al birocraților europeni este clar transformarea Green Pass-ului într-un pașaport continental, iar Europa intr-o mare inchisoare digitala,  care să le ofere puteri de supraveghere de masă, mult mai mari decât cele pe care Beijing-ul le avea în timpul celebrei “Bande a Celor Patru”, acel grup format din Mao Zedong, Zhou Enlai, Liu Shaoqi și Zhu De, care a încercat și a reușit să preia controlul asupra statului chinez, prin promovarea unei agende extrem de radicale prin cenzură, persecuție și represiune politică. În ceea ce privește cenzura, pe 25 august, UE deja a aprobat așa-numitul “Digital Act Service”, care nu este nimic altceva decât o încercare de a cenzura exprimarea în libertate a opiniei pe platformele sociale, în speranța că nu vor pierde alegerile anul viitor.

Breton admite: Cenzura pe internet servește pentru controlul Alegerilor Europene

Ursula von der Leyen promovează această agendă a “certificatului digtal” sub pretextul “facilitării mobilității”. Ne întrebăm dacă sunteți de acord ca pe viitor un cip să va controleze cheltuielile, investițiile, mișcările, obiceiurile și viciile si printr-un simplu click sa va fie sterse drepturile la “mobilitate”? Sau daca sunteti de acord ca “mobilitatea” sa va fie conditionata de o alta doza de “vaccin”?

Toate inițiativele corupților de la Bruxelles trebuie privite cu multa atenție, deoarece pe baza lor se construiește și moneda digitală euro, promovată în mod agresiv de BCE, care va utiliza aceeași tehnologie blockchain precum în cazul așa-zisului Green Pass (certificat digital). Până în acest moment, “tranziția digitală” a fost promovată intens de către liberalul Sebastian Burduja, omul lui Klaus Schwab prin care probabil acesta a “penetrat” și guvernul României, asa cum s-a laudat cu privire la alte guverne nationale.

 

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii