Giorgia Meloni și Adela Mîrza, împreună pentru alegerile din 2024 1

Giorgia Meloni, premierul Italiei împreună Adela Mîrza, președintele partidului Alternativa Dreaptă au stabilit în cadrul întâlnirii de la Roma strategia comună pentru abordarea alegerilor din 2024.

Adela Mîrza reprezintă România în conducerea ECR Party și a făcut parte alături de nume importante precum: Rishi Sunak – premierul Marii Britanii, Jorge Buxadé – europarlamentar și vicepreședinte ECR sau Radosław Fogiel – europarlamentar și secretar International PiS, membrii ai delegației internaționale a conservatorilor la Atreju, cel mai mare eveniment anual al partidului de guvernământ Fratelli d’Italia.

ECR Party și Giorgia Meloni ne-a oferit ocazia să consolidăm legăturile între diferitele grupuri conservatoare din Europa, această inițiativă reprezentând un pas semnificativ către promovarea unui dialog constructiv și o colaborare fructuoasă în cadrul spațiului conservator european.

Delegația Alternativa Dreaptă a fost onorată să fie parte a acestui eveniment de amploare și să contribuie la discuții esențiale despre viitorul unei Europe puternice și unite. Viitorul Europei necesită coeziune și unitate între forțele conservatoare. Principiile fundamentale ale conservatorismului, precum respectul pentru tradiție, responsabilitatea individuală și susținerea valorilor naționale, sunt pilonii pe care dorim să construim o Europă puternică și prosperă.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Prezențapreședintelui Adela Mîrza în conducerea ECR reflectă angajamentul nostru continuu față de valorile conservatoare și misiunea noastră de a contribui la modelarea viitorului politic european.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii