Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Ministerul Sănătății, condus de Alexandru Rafila, reprezentantul Organizației Mondiale a “Sănătății” în România, a prezentat recent “Strategia Națională de Vaccinare pentru România pentru perioada 2023-2030“. În strategie se vorbește despre “viitoare pandemii” și despre o posibilă “nouă tulpină de gripă”, semn că iarăși au ceva pregătit în laboratoare…

Obiectivul principal declarat al strategiei vizează “implementarea unei legi a vaccinării care să impună imunizarea obligatorie în întreaga populație, de la copii la adulți, în scopul prevenirii bolilor transmisibile și netransmisibile”, cu alte cuvinte, forțarea populației de a se vaccina cu alte produse denumite “vaccinuri”, așa cum a fost în cazul “pandemiei” precedente.

USR Salaj

“În contextul actual al incertitudinilor privind sănătatea globală, strategia subliniază rolul vital al vaccinurilor în prevenirea și controlul bolilor transmisibile. Acest aspect devine deosebit de crucial în situații de criză, cum ar fi focarele regionale de boli infecțioase sau amenințările potențiale de pandemii, cum ar fi o nouă tulpină de gripă”, se arată într-o anexă și în nota de fundamentare a acestei strategii născocite și promovate de omul OMS-ului în România, sub sigla ministerului pe care-l conduce.

Ministerul Sănătății vrea sa  furnizeze “servicii de imunizare pe tot parcursul vieții” cu scopul “protejarii sănătății publice”. În acest sens, strategia Ministerului “propune extinderea abordărilor actuale pentru a include programe specifice destinate diferitelor categorii de persoane, de la femeile însărcinate și copii până la adulți cu afecțiuni cronice sau imunosupresie”. De asemenea, tot in aceasta “strategie” se “evidențiază importanța vaccinării în comunitățile dezavantajate din punct de vedere socio-economic, afectate de conflicte sau crize umanitare”.

În cadrul acestei strategii se recunoaște reticența românilor față de vaccinare, iar în acest scop, Ministerul Sănătății își propune “dezvoltarea de campanii susținute de informare și educație, pentru a contracara mesajele distorsionate sau false care pot afecta încrederea publicului în vaccinare”, cu alte cuvinte vor mai multă cenzură, deși data trecută ei au fost cei care au promovat dezinformarea prin miluirea presei cu bani și înșelarea populației cu privire la capacitatea acelor vaccinuri de a “imuniza”. Pentru cei care au memoria scurtă au fost situații în care și după trei doze oamenii nu au fost “imunizații”, ci dimpotrivă, li s-a slăbit sistemul imunitar, iar acum mulți dintre ei sunt expuși cazurilor de miocardita.

Însă, unul dintre “obiectivele cheie” ale strategiei promovate de Rafila este “promovarea Legii Vaccinării și a altor instrumente legale care să susțină vaccinarea“, adică introducerea “imunizării” obligatorii și forțarea populației de a se vaccina pe tot parcursul vieții pentru a produce profit pentru companiile farmaceutice care sponsorizează această organizație mondială a sănătății și care influențează în mod nefast politicile guvernelor naționale privind sănătatea cetățenilor.

Aici, puteți să înțelegeți de ce “doctorul” în nimic, Lucian Bode (fost ministru de interne) și militarul Ciucă  (fost premier) au pregătit legea care taie protestele și-i protejează pe “demnitari” de furia poporului... cei care veți refuza beneficiile “imunizării” sau veti protesta, veți fi considerați conform acestei legi “abuzivi cu cei din jur și care pun în pericol vieți prin comportamentul lor antisocial”…

Dacă am permis guvernelor pandemice (PNL-USR-PSD) să încalce legea în numele “situației de urgență”, acum nu trebuie să ne mirăm când vor crea alte “situații de urgență” și noi “legi” prin care vor să încălce dreptul nostru de a decide asupra propriului corp și a a ceea ce se introduce în el sub pretextul “sănătății”.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii