“Este oficial! S-a lăudat “doctorul” în nimic, Lucian Bode, că propunerea sa legislativă de modificare a Codului Penal, inițiată împreună cu militarul Ciuca, a fost promulgată de către președintele României, dl. Klaus Iohannis.

Fostul ministru de Interne, cel care voia să discrimineze în Noaptea de Înviere (2021) românii care alegeau să nu meargă la biserică sub pretextul pandemiei, a declarat că are “încredere că noile prevederi, care de astăzi sunt în vigoare, vor fi un motiv de descurajare pentru cei care intenționează să se manifeste violent, care sunt abuzivi cu cei din jur și care pun în pericol vieți prin comportamentul lor antisocial”. Dacă la prima vedere vi se pare că pe acesta îl interesează liniștea publică, după tot ceea ce au provocat liberalii în Piața Victoriei în 2018, 2019, vă înșelați. Ceea ce îl interesează pe acest parvenit este să se pună la adăpost de furia oamenilor atunci când situația se va tensiona din nou și când oamenii își vor exprima din nou nemulțumirile față de guvernarea coaliției PNL-PSD.

În stilul mincinos care-l caracterizează pe Bode, acesta mai afirmă că a adus aceste modificări la Codul Penal “cu gândul mai ales la cei vulnerabili, cum sunt copiii, care au nevoie de protecția noastră, a tuturor.” Să nu uităm că ne-au vândut companiilor farmaceutice cu gogoașa vulnerabilităților și a celor fragili, ne-au șantajat să ne vaccinăm cu minciuna că i-am fi protejat pe cei vulnerabili, ca mai apoi să vedem cum aceste vaccinuri nu i-au protejat pe oameni nici măcar după a treia doză. De asemenea, să nu uităm că, dacă tot vine vorba de vulnerabili, co-initiatorul acestui “pumn în gură” dat Opoziției și societății în general, a fost de trei ori sesizat de către CRJ (Consiliul Român pentru Refugiați) despre ororile din „azilurile groazei” când era prim-ministru. Pe atunci, nici pe el și nici pe Bode nu i-a interesat soarta acestor bătrâni, deși știau foarte bine că vor folosi informațiile pe care le aveau pentru a o elimina pe Firea din cursa ori de la Cotroceni, ori de la Primăria Capitalei.

Bode este conștient că “trăim într-o societate în care violența cunoaște forme din ce în ce mai complexe de manifestare”, asta tocmai pentru faptul că ei au provocat-o și întreținut-o.  De aici și motivația patetică că “autoritățile statului trebuie să aibă instrumente ferme pentru a contracara și sancționa infracțiunile, mai ales pe cele în forme agravante și săvârșite împotriva celor vulnerabili”, de parcă până acum Statul nu le avea.

Vă reamintesc că actul normativ prevede pedeapsa cu închisoarea pentru participarea la o încăierare și pentru faptele care tulbură ordinea și liniștea publice, dar și care aduc atingeri grave demnității persoanei, adică dacă veți protesta mai zgomotos și cumva veți îndrăzni să spuneți ceva despre aceste “demnități” cu doctorate plagiate și nu numai, altfel decât sunt ei obișnuiți cu plocoane si fite de “demnitari”, s-ar putea să riscați gros, ca pe vremea lui Ceaușescu.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii

Ca să-și dea aer de intelectual, își încheie postarea cu un citat din “marele” Churchill, cel care a abandonat România și a împins-o în ghearele prieteniei nazist-sovietice, ceea ce a dus la pierderea teritoriilor Basarabia și ținutul Herța, dar și a Ardealului, pe care ulterior romanii l-au recuperat cu foarte mari sacrificii: “Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul găsește oportunități în orice dificultate”.

“Doctorul” în nimic a uitat că, pe lângă pesimiști și optimiști, există și realiști, adica cei care înțeleg care este scopul final al acestei legi, și anume cel de a restricționa protestele într-o perioadă care se anunță, datorită politicilor inconștiente tocmai ale liberalilor (vezi explozia necontrolată a prețurilor), tot mai dificilă.

Cu această ocazie îl anunțăm pe Bode că la Curtea Europeană de Justiție, dreptul la demnitate, așa cum o crede el, este într-un raport de condiționare cu dreptul la opinie și la critică, adică dacă te-ai făcut politician, dreptul tău la “demnitate” trece pe locul doi. Prin această lege, cei doi mici dictatori nu fac nimic altceva decât să îngreuneze și mai mult sistemul juridic, dar mai ales să cenzureze populația să-și exprime nemulțumirile. Însă, ca să fim în ton cu citatul lui, le spunem de pe acum că “câinii” care nu vor mai putea latra, vor mușca…

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii