Ilieș Bogdan - candidat independent Consiliul Local Zalău
SHOP/MAGAZIN

Fie ea reală sau presupusă, “pandemia” s-a încheiat, așa cum a declarat oficial și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) încă din 5 mai 2023. Cu toate acestea, ar fi naiv să credem că sistemul a renunțat la controlul strict, la condiționarea socială, dar mai ales, la discriminarea și reprimarea vocilor.

Noul Tratat Pandemic discutat de către OMS, actualmente în fază de proiect care va fi lansat în primăvară și supus statelor, nu renuță, din nefericire, la aceste instrumente. În acest caz avem mai degrabă de-a face cu o adevărată lovitură sanitară pe care acum trebuie să o contracarăm, cu orice mijloace. Asta până când mai avem timp, ținând cont că “stăpânii universului” vorbesc deja deschis despre “următoarele pandemii”, căutând să extindă puterile OMS. Pe lângă rugăciuni, ar fi cazul să ne organizăm împotriva riscului de a ne confrunta cu o adevărată dictatură globală sanitară, care ar priva națiunile de suveranitatea lor în domeniul sănătății.

USR Salaj

Trebuie absolut să ne indreptăm atenția către conflictele de interese uriașe care există între acești producători și promotori de vaccinuri și această Organizație Mondială a Sănătății, o organizație care mai degraba pare a fi una de tip mafiot. Pentru moment e bine să știm că entitatea condusă de Tedros Adhanom Ghebreyesus beneficiază de finanțări private masive, iar cel mai important “filantrop” al acesteia este Bill Gates. Deoarce unul dintre punctele principale ale Tratatului Pandemic al OMS se referă la proprietatea intelectuală și partajarea informațiilor…care ar urma să fie gestionate de aceeași organizație în caz de pandemie, pentru a le face “disponibile în mod echitabil” pentru toate statele membre, iar pentru aceasta ar fi nevoie de aprobarea unui astfel de tratat și al sau regulament sanitar internațional.

Cercetătoarea americană, Meryl Nass, a declarat că aceste două instrumente, practic sunt menite pentru crearea unui “guvern totalitar global”, afirmând că OMS pregătește “cea mai mare lovitură de stat din istorie”, care va afecta “întreaga umanitate”.

Din păcate, vedem acum cum se încearcă această lovitură sanitară în tăcerea globală a liderilor, inclusiv acelor din România, dar și a mijloacelor de informare. Problema este că, dacă acest Tratat Pandemic va fi ratificat de către state, nu va mai exista nicio posibilitate de a da înapoi, deoarece în articolul 26 al proiectului se afirmă textual: “Nu este posibilă avansarea rezervelor față de acordul pandemic al OMS”; iar acă asta nu este o dictatură, atunci nu știm cum altfel să o definim, de aceea este foarte important acum să ne opunem ratificării acestui tratat în țara noastră.

TransilvaniaTV.ro - Abonamente - Accesează multiple beneficii